Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

ΚΡΙΟΣ ...

Υπάρχουν άτομα που είναι ακόμα διακοπές και διασκεδάζουν σε κάποιο beach bar. Αν είσαι όμως απ’ αυτούς που επέστρεψαν, κι ας μην είναι τα οικονομικά καλά, μη μένεις σπίτι και μιζεριάζεις. Κυρίως όμως μην ακούς αυτούς που θέλουν να σε πείσουν ότι τώρα τα κεφάλια θα πρέπει να μπουν “μέσα”! Το σύνθημα για τους Κριούς είναι: “Τα κεφάλια έξω”. Σχετικά με τα επαγγελματικά: το ξέρουμε ότι οι Κριοί δυσκολεύεστε με το θέμα εδώ και καιρό, πάντως σήμερα θα παρουσιαστεί επιτέλους μια νέα,
καλή ευκαιρία. Φροντίστε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε απογοητευτεί από ένα φίλο, αυτή τη φορά μη φερθείτε παρορμητικά. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν εκνευρίζεστε, και οι περισσότεροι προσπαθούμε να το ξεχάσουμε. Σκεφτείτε τις συνέπειες που θα έχει η όποια απόφαση πάρετε. Δεν είναι εποχή για να χάσετε φίλους, ούτε για να δημιουργήσετε νέους εχθρούς. Όμως τώρα συμβαίνει και κάτι καλό: Ευνοούνται οι μετακινήσεις, ειδικά στους Ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου. Άρα, εκείνο το ταξιδάκι που σκεφτόσασταν, πάρτε το απόφαση και κάντε το τώρα. Θα νιώσετε άλλος άνθρωπος, και ευτυχώς όχι οποιοσδήποτε “άλλος” αλλά ένας ευτυχισμένος “άλλος άνθρωπος”, χαλαρωμένος κι ετοιμοπόλεμος για τη μάχη του φθινοπώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολη εποχή για να λύσετε ένα οικογενειακό σας ζήτημα, καθώς θέλοντας και μη δημιουργείτε εντάσεις. Αποφύγετε να οξύνετε τα πνεύματα προσπαθώντας να κάνετε τους άλλους να σας καταλάβουν. Δεν πειράζει να μη μας καταλαβαίνουν οι άλλοι πάντοτε, το ίδιο εξάλλου συνέβη και σε όλες τις παρεξηγημένες μεγαλοφυΐες. Στα ερωτικά, θέλουμε να σας το φέρουμε κάπως μαλακά αυτό, έχετε κολλήσει με κάποιο πρόσωπο που απλώς δεν ενδιαφέρεται όσο εσείς. Αν το όνειρό σας ήτανε να κάνετε κοινό τατουάζ, θα λέγαμε να το ξεχάσετε. Γιατί ναι μεν τα τατουάζ μπορούν να σβηστούν σχετικά εύκολα, αλλά τα λάθη που κάνουμε, δυστυχώς όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η βραδινή σας διασκέδαση φτιάχνει ανέλπιστα. Αρκεί βέβαια να πάτε στα μέρη που σας λέει η καρδιά σας κι όχι εκεί που σας σέρνουν κάθε φορά οι φίλοι σας. Η σημερινή βραδιά ευνοεί το φλερτ, οπότε αφήστε τις ντροπές. Αν έχετε ξεχάσει πώς φλερτάρουνε μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι. Είστε στην αναμονή εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σας. Έρχεται όμως η εποχή που θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό ακριβώς που θέλετε, δεχτείτε το και πάμε παρακάτω. Καμιά φορά οι συμβιβασμοί είναι μικρές νίκες.

ΛΕΩΝ

Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από τα παλιά (όχι πρώην) θα σας προκαλέσει ενθουσιασμό, και όχι άδικα. Φροντίστε να απολαύσετε τη στιγμή, να κρατήσετε επαφή και κάτι θετικό θα προκύψει. Στα ερωτικά: Τους δεσμευμένους η ζήλια δεν τους αφήνει να ευχαριστηθούν το ότι για μια φορά τα πράγματα πάνε καλά. Γιατί τόση καχυποψία; Εμπιστευτείτε για αλλαγή τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και χαρείτε επιτέλους τον έρωτά σας. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όσο εσείς, να το ξέρετε παρακαλούμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικρολεπτομέρειες σας εκνευρίζουν και να σας χαλούν την ψυχολογία, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εντάσεις στη σχέση σας. Καθίστε και συζητείστε με το σύντροφο σας ώστε να μη τα μαζεύετε μέσα σας. Συνήθως όταν τα μαζεύετε μέσα σας και χαμογελάτε υποκρινόμενοι πως όλα είναι καλά, κάποια στιγμή προκαλείτε μια έκρηξη και φέρεστε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Φανταστείτε λοιπόν τη σχέση σας σαν υαλοπωλείο – εύθραυστη – και προστατεύστε την. Όσοι δεν έχετε, σκεφτήκατε ποτέ να αναζητήσετε τη συντροφιά ενός κατοικίδιου; Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δείξετε την αγάπη σας σε ένα άλλο πλάσμα – και να ξέρετε πως αυτό θα σας την επιστρέψει επί χίλια. Επειδή βέβαια ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι πάντα μεγάλο γεγονός, αναλογιστείτε καλά την ευθύνη.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αν δείξετε λίγη προσοχή σήμερα. Μια συνάντηση με έναν Αιγόκερω μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους στην καριέρα σας. Δεν λέμε να υποταχτείτε σ’ αυτόν τον Αιγόκερω με κλειστά τα μάτια, αλλά καμιά φορά αξίζει να ρισκάρεις ώστε να κερδίσεις, πόσω μάλλον αν πρόκειται να κερδίσεις ένα σωρό λεφτά. Να σημειωθεί ότι όταν λέμε ρίσκο δεν εννοούμε απάτη: Οι απάτες δεν ευνοούνται ούτε τώρα ούτε ποτέ (πλέον). Μπορεί να είναι ακόμα καλοκαίρι αλλά ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα και το κρυολόγημα μπορεί να σας έρθει από κει που δεν το περιμένετε. Προσέξτε λίγο την υγεία σας αυτές τις μέρες, θα σας χρειαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην προσπαθείτε, να πείσετε τους πρώην να επιστρέψουν κοντά σας μέσω τρίτων. Στο χέρι σας είναι να τον ξανακερδίσετε, όπως στο χέρι σας ήταν και να μην τον χάσατε, τα θαλασσώσατε εκεί, αλλά δεν θα σας κρίνουμε. Στο θέμα τώρα: Οι μεσάζοντες μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν και στο τέλος η φάση θα θυμίζει κακή ελληνική κωμική σειρά με τους μισούς Έλληνες ηθοποιούς της χώρας επί σκηνής να ουρλιάζουν ακατάπαυστα. Εξέλιξη στα οικογενειακά: Μπορεί η οικογένειά σας να μη θεωρείται και η πιο τυχερή, όμως σήμερα ένα συγγενικό σας πρόσωπο έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο βήμα. Υποστηρίξτε το και δεν θα χάσετε, ελπίζουμε να πιάνετε το υπονοούμενο μας…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο, θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από μερικές επαγγελματικές πιθανότητες που θα προκύψουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, και μη ξεχνάτε ότι φέτος είναι η χρονιά σας. (Δεν το νιώθετε ότι είναι η χρονιά σας ε; Θα δείτε τους επόμενους τέσσερις μήνες τι έχει να γίνει.) Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται, ασχέτως δεκαημέρου γεννήσεως. Προσοχή στη διατροφή σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Σήμερα Τετάρτη, όχι την Δευτέρα, κανένας δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει δίαιτα ημέρα Δευτέρα. Σταματήστε να το αναβάλλετε: Τα κιλά των διακοπών δε θα χαθούν από μόνα τους, δυστυχώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας σας χτυπά και πάλι την πόρτα, και ξανανιώθετε ζωντανοί. Αν μπορείτε, συνεχίστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, τώρα και με παρέα. Η συγκρινία σας ευνοεί. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι ίσως προ των πυλών. Πολλοί Αιγόκεροι είστε φοβητσιάριδες και ταράζεστε με τα αεροπλάνα, και τώρα ακόμα περισσότερο που μοιάζουν να πέφτουν απ’ τον ουρανό σαν τσαμπιά από σταφύλια. Μη φοβάστε όμως, δεν ήρθε η ώρα σας (ούτε του πιλότου!). Αν αγχώνεστε για τις σπουδές, σταματήστε τώρα. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Εσείς κάνατε και κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, και σας αξίζει να ξεσκάσετε και λιγάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας, αλλά πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σας θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Επειδή μια οικογένεια που είναι ενωμένη ξεπερνά τα πάντα, ενδιαφερθείτε για τα συγγενικά σας πρόσωπα, και προσφέρετέ τους χαρά, έστω και μόνο με την παρουσία σας. Μπορεί τότε να διαπιστώσετε ότι και μερικά απ’ τα δικά σας προβλήματα θα έχουν λυθεί. Δεν είναι καλή περίοδος για τα ερωτικά σας. Καθόλου καλή. Αντί να προσπαθείτε να βρείτε σε τι φταίνε οι άλλοι, αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη. Η αυτογνωσία είναι επώδυνη ίσως, αλλά θα αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη στο άμεσο μέλλον…

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να είναι πεσμένο το ηθικό σας, και το καλοκαίρι ήταν μια νεκρή περίοδος για τα επαγγελματικά σας, αλλά τα καλύτερα έρχονται. Αρκεί να θυμάστε δυο τρία πραγματάκια: Μην εμπιστεύεστε εύκολα οποίον σας προτείνει δουλειές, μην είστε ευκολόπιστοι, ελέγξτε τις παραμέτρους και με ψυχραιμία πάρτε τις αποφάσεις. Α, και προετοιμαστείτε όμως να δουλέψετε σκληρά – οι μέρες της τεμπελιάς θα πρέπει να τελειώσουν κάπου εδώ. Και μια έκπληξη για το τέλος: Έχετε έναν κρυφό θαυμαστή που θα επηρεάσει τα ερωτικά σας. Ναι, αρέσετε σε κάποιον που δεν τολμά να σας μιλήσει. Προς το παρόν είναι δύσκολο να τον ανακαλύψετε, αλλά ευτυχώς όχι ακατόρθωτο. Αρχίστε να παρατηρείτε τους πάντες!

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα