Οι 3 Top προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείτε το 2017

Το Pinterest είναι μια ζωντανή πλατφόρμα που μπορεί κανείς να συναντήσει τα πάντα, από τις τάσεις στη μαγειρική μέχρι τους πιο...
εντυπωσιακούς προορισμούς για δεινούς ταξιδιώτες. Με λίγα λόγια, το Pinterest είναι το βαρόμετρο που δείχνει τις προτιμήσεις των ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Όταν πρόκειται για ταξίδια, το Pinterest αναλύει τις τάσεις που υπάρχουν και ποιοι είναι οι προορισμοί
που θα είναι must τη χρονιά που έρχεται. Δείτε, λοιπόν, για ποιους 3 προορισμούς γίνονται οι περισσότερες κρατήσεις πτήσεων στον κόσμο για το 2017.

Κίλλινγκτον, Βερμόντ, Ηνωμένες Πολιτείες

Οι ταξιδιώτες προτιμούν τα χειμερινά θέρετρα, τα οποία έχουν αυξηθεί κατά 300% για το 2017! Σε αυτά βρίσκεται και το Κίλλινγκτον. Ένα από τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο, το Κίλλινγκτον βρίσκεται στο Βερμόντ, μέσα στα Πράσινα Όρη. Το Κίλλινγκτον τοποθετείται σε μια έκταση που καταλαμβάνει 6 βουνά. Στο χιονοδρομικό κέντρο υπάρχουν πίστες για όλους τους επισκέπτες, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, και πολλά αλπικά πάρκα. Η πόλη του Κίλλινγκτον δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν πολλές δραστηριότητες καθώς περιλαμβάνει εστιατόρια με καλό φαγητό και φυσικά νυχτερινή ζωή. Άλλα τοπ θέρετρα που ήταν στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών είναι το Red Mountain Resort του Καναδά και το Les Carroz στη Γαλλία.

Κιότο, Ιαπωνία

Η ιστορική πόλη ανεβάζει τα ποσοστά της με το νέο έτος κατά 55%. Γνωστή και ως η «πόλη με τους δέκα χιλιάδες ναούς», η πρώην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας είναι στους top προορισμούς για το 2017. Μέσα στους αιώνες το Κιότο καταστράφηκε αρκετές φορές από πολέμους και φωτιές, λόγω όμως της ιστορικής του αξίας είναι από τις πιο δημοφιλείς πόλεις παγκοσμίως. Οι ναοί του Κιότο είναι από τους βασικούς λόγους που μπορεί να επιδιώξει κάποιος να το επισκεφθεί. Τα δάση και οι λόφοι που περιτριγυρίζουν την πόλη προσδίδουν μια μαγική ατμόσφαιρα σε όσους αποφασίσουν να το επισκεφθούν και να πάρουν μια γεύση από Κλασική Ιαπωνία.

Σκωτία και Ισλανδία

Τα πράσινα τοπία δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ταξιδιώτες. Η Σκωτία, μαζί με την Ισλανδία τραβάνε την προσοχή των χρηστών του Pinterest και ανεβάζουν την δημοτικότητά τους κατά 60%, ποσοστό που δείχνει πόσο θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα μέσα στο 2017. Η Σκωτία, γνωστή για το εκπληκτικό γεωγραφικό της περιβάλλον με τα κάστρα και τους μύθους είναι από τα μέρη που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν ταξιδιώτη. Η πλούσια ιστορία της είναι ένας ακόμα λόγος να την επισκεφθεί κανείς. Στην Ισλανδία με τα ασυνήθιστα φυσικά τοπία θα συναντήσει κανείς παγετώνες, φιορδ, ηφαιστειακές ερήμους και άγρια τοπία που ποτέ δεν είχε φανταστεί. Η απόκοσμη χώρα είναι κι αυτή στους πιο δημοφιλείς προορισμούς και αποδεικνύει πως οι ταξιδιώτες αφήνουν τα θερμά μέρη και επιθυμούν να ταξιδέψουν σε κρύες - ωστόσο μαγικές - τοποθεσίες.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα