Ο Νίκος Μουτσινάς έχει φάει πολλά τηλεοπτικά "χαστούκια" και το δηλώνει

Η τελευταία χρονιά δεν ήταν και από τις πλέον ήρεμες τηλεοπτικά για το Νίκου Μουτσινά, αφού έφυγε από τον Ant1 για να...
επιστρέψει στον Alpha και το "Ξαναδέστε τους", για να ξαναγυρίσει τελικά στον Ant1 και το Your Face Sounds Familiar, μετά το τέλος της συνεργασίας με την Κάντζα.
Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People
και την Πένυ Θωμοπούλου, ο παρουσιαστής αποδίδει όλες αυτές τις σύντομες εναλλαγές στις συγκυρίες. "Είναι όλα θέμα συγκυριών! Δεν έφυγα μαλωμένος με τον ΑΝΤ1. Απλώς το Πρω1νό που μου πρότειναν, αν και είναι μία πολύ ωραία εκπομπή, εμένα δεν μου άρεσε. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα, γι’ αυτό και έφυγα. Κανένας καβγάς λοιπόν. Ούτε με τον Alpha μάλωσα αφότου κόπηκε το Ξαναδέστε Τους", δηλώνει χαρακτηριστικά.

Το γεγονός, όμως, ότι μπορεί και βρίσκει τηλεοπτική στέγη πάραυτα και σε σύντομο χρονικό διάστημα του έχει δημιουργήσει αλαζονεία; Και σε αυτό είναι αρκετά κατηγορηματικός. "Όχι, είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο και είναι και πολλά τα χαστούκια που έχω φάει για να «την ακούσω». Και το τελευταίο χαστούκι ήταν, απλώς μετά ήρθε κι ένα χάδι από τον ΑΝΤ1. Το χαστούκι μου όμως το έφαγα από το Ξαναδέστε Τους".

Ειλικρινής και κουλ, αν μη τι άλλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα