Ο λαμπερός γάμος στην Κεφαλλονιά που αναστάτωσε το νησί... [video]

Ανάστατο το νησί της Κεφαλλονιάς μετά από το γάμο που πραγματοποιήθηκε...
το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στη περιοχή του Αργοστολίου!

Ο κόσμος έφτανε στο νησί από την αρχή της εβδομάδας δίνοντας ζωή στο νησί.
Οι καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας ενθουσιασμένοι και γεμάτοι ενέργεια για να τα δώσουν όλα στο γάμο αυτό...
Το μεγάλο πάρτυ ξεκίνησε τη Πέμπτη το βράδυ μετά το παραδοσιακό "Κρεβάτι" στην όμορφη παραλία Μακρής Γυαλός όπου η μουσική έπαιζε δυνατά και τα ποτά δε σταματούσαν να σερβίρονται Οι καλεσμένοι βουτούσαν στη θάλασσα ο ένας μετά τον άλλον. Όσοι βέβαια δεν επιθυμούσαν να μπουν στη θάλασσα φρόντιζαν οι υπόλοιποι να τους βάλλουν με το ζόρι δημιουργώντας ένα κλίμα γεμάτο γέλιο!

Την επόμενη ημέρα το ζευγάρι είχε φροντίσει οι καλεσμένοι τους να περάσουν ιδιαίτερες στιγμές με χορό και κοκτέιλς σε πολύ γνωστό μαγαζί του Αργοστολίου που ο καθένας επισκέπτεται κάθε φορά που πάει στο νησί αυτό!

Έφτασε λοιπόν η ημέρα του γάμου όπου όλοι ήταν συγκινημένοι γιατί δυο νέοι άνθρωποι πολύ ερωτευμένοι ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Τη νύφη έβαψε ο πολύ γνωστός make up artist Γιάννης Σίσκος που με τον απίστευτο ταλέντο του έκανε τη νύφη να λάμπει ακόμα πιο πολύ!

Ενώ η ώρα περνούσε άρχιζε η αναστάτωση στο νησί γιατί για ακόμα μια μέρα οι καλεσμένοι που αγαπούν το ζευγάρι θα ξεσάλωναν μέχρι να βγει ο ήλιος...όπως και έγινε!

Το μυστήριο του γάμου είχε από όλα, συγκίνηση γέλιο και πολυυύ ρύζι!

Μετά το μυστήριο όλοι πήγαν σε μια πολύ όμορφη βίλα στην περιοχή του αεροδρομίου με έντονη τη διάθεση για ξέφρενο γλέντι.Οι ώρες περνούσαν ενώ όλοι ήταν στη πίστα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Πόσο όμως να αντέξουν οι καλεσμένοι τόσο χορό;

Η θερμοκρασία είχε ανέβει πάρα πολύ με αποτέλεσμα ο ένας μετά τον άλλον να πέφτουν στη πισίνα.

Elena & Tasos @ Our Wedding PreShow from Aristotelis Batistatos on Vimeo.
Τίποτα δεν έλειπε από αυτόν το γάμο...Έντονα συναισθήματα, κέφι, χορός, γέλιο και τρελέεες στιγμές που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Ευχόμαστε λοιπόν από καρδιάς στον Τάσο και την Έλενα να ζήσουν μια ζωή τόσο χαρούμενη όπως ήταν και η ημέρα του γάμους τους!
Keywords
Αναζητήσεις
πολυ κουφετο βιντεο σε γαμο στην κεφαλονια, γαμος στην κεφαλονια
Τυχαία Θέματα