Ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε τους εξαιρετικούς Έλληνες μικρούς παραγωγούς που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις», στη Helexpo Maroussi

Τους 140 εξαιρετικούς Έλληνες μικρούς παραγωγούς που συμμετείχαν στο μεγάλο γαστρονομικό, πολιτιστικό γεγονός... «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις- Χριστούγεννα 2014» στη Helexpo Maroussi τίμησε δια της παρουσίας του ο Δήμος Αμαρουσίου.
Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κος Γιώργο Πατούλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,
επισκέφθηκε τα περίπτερα του ανερχόμενου κύματος των Ελλήνων μικρών παραγωγών, που αποτελούσαν το σώμα και την καρδιά του Φεστιβάλ , μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς και τα εγκάρδια συγχαρητήρια του για την ποιότητα των προϊόντων τους, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη του κου Πατούλη στους Έλληνες παραγωγούς, που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της χώρας μας.

Στο περίπτερο της Agrino, ο κος Κατσιαγιάννης συνομίλησε με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Εξαγωγών κο Άγη Πιστιόλα, ο οποίος εκφράζοντας έμπρακτα την υποστήριξη του στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη προσέφερε 180 κιλά ρύζι Agrino για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση να συνδράμει και στο μέλλον για την υποστήριξη των οικογενειών που μας χρειάζονται.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε το περιοδικό «Αθηνόραμα» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα