Ο «Άθραυστος» Σισέ

Aφιέρωμα με τίτλο «Incasable», δηλαδή «Άθραυστος» έκανε το Canal+ στον Σισέ. Στο αφιέρωμα ο Γάλλος σταρ μιλά μεταξύ άλλων για την άφιξή του στην Ελλάδα...
τον Παναθηναϊκό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Νικόλα Πατέρα. Στο ίδιο αφιέρωμα φιλοξενούνται πολλές δηλώσεις, μεταξύ των οποίων και του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο
Σισέ στο αφιέρωμα:

Για την άφιξή του στην Ελλάδα:
«Στην Ελλάδα όλα ήταν υπέροχα από την αρχή... Είχαμε έρθει με ένα σούπερ lear jet και ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη την πρώτη μέρα. Είχαμε μόλις προσγειωθεί στην Αθήνα με την οικογένειά μου και μας περίμενε ένα αυτοκίνητο έξω από το αεροπλάνο. Όταν προσπαθήσαμε να βγούμε από το αεροδρόμιο είδα μπροστά μου δύο κλούβες που ήταν αντικριστά η μία στην άλλη και έκλειναν το δρόμο. Από πίσω ήταν τρεις χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Υπήρχε κόσμος παντού».

Ήταν τρομερό! Δεν θέλω να με θυμούνται για το πώς έβαφα τα μαλλιά μου ή τι φορούσα. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να βάζω γκολ! Είχαν έρθει στο αεροδρόμιο για ΄μένα τρεις χιλιάδες άνθρωποι... Φανταστείτε να είχα βάλει όλα κι όλα 2 γκολ στο τέλος της χρονιάς... Ποιος θα ασχολούνταν μετά με το πώς ντύνομαι και πώς είναι τα μαλλιά μου!"

Για τη βία στα γήπεδα και τους «περίεργους» διαιτητές:
"Το επίπεδο ήταν καλό. Είδα πολλούς καλούς παίκτες στην Ελλάδα. Το χορτάρι στα γήπεδα, από την άλλη, δεν ήταν τόσο καλό... Αλλά προφανώς υπήρχαν και κάποια «περίεργα» πράγματα. Πολύ κακοί διαιτητές. Πραγματικά κακοί διαιτητές. Δεν ξέρω αν ήταν στημένοι, δεν μπορώ να το πω, αλλά σίγουρα είδα πολλές κακές διαιτησίες...

Από κει και πέρα δεν είχα ποτέ... παίξει ξύλο μέσα στο γήπεδο, αλλά στην Ελλάδα συνέβη κι αυτό. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που με είχαν πλησιάσει πάρα πολύ. Όχι κανείς δεν με χτύπησε δυνατά. Ίσως κάποιος μόνο στο πρόςωπο, αλλά... έριξα κι εγώ! Ένας από αυτούς πάντως, έφαγε μια καλή».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Μετά πήγα στα αποδυτήρια και αμέσως στη συνέντευξη Τύπου, όπου ανακοίνωσα ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να παραμείνω στην Ελλάδα. Τότε ήρθε ο... δεν θέλω να πω το όνομά του (εννοεί τον κ. Μαρινάκη) και μου είπε «σε γαμ... σήμερα». Όλη την προηγούμενη εβδομάδα προετοιμαζόμουν για τον αγώνα για να έρθει αυτός και να μου πει ότι με γαμ... Με τον τρόπο μου το είπε ήταν σαν να ήξερε πριν ξεκινήσει ο αγώνας ότι θα με νικήσει!!!

Πήγα και είδα τον διαιτητή και του δείχνω μια φωτογραφία με το γκολ μας και του λέω, «είναι αυτό offside;». Και μου λέει «όχι». Και παρόλο που που είπε «όχι» το σφύριξε! Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πράγματα που έγιναν σε εκείνο τον αγώνα που δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Ενώ στο γκολ του Ολυμπιακού που ήταν σαφέστατα offside, δεν έκανε τίποτα!!! Πριν τον αγώνα, ένας φίλος μου μου είχε πει ότι οι διαιτητές θα ευνοήσουν τον Ολυμπιακό. Εκπληκτικό ε;;; Κι έτσι έγινε! Γι αυτό έφυγα...»

Για το Νικόλα Πατέρα:
«Ήταν εκεί για την ομάδα, τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες.
Keywords
Τυχαία Θέματα