"Νόμιζα οτι τα τατουάζ μου είναι cool, αλλά είναι χάλια": Η 25χρονη που μετανιώνει για το μελάνι στο σώμα της, εξομολογείται! [photo]

Έχει γίνει πλέον μαμά και προσπαθεί να συμβουλέψει όλους τους νέους...
Έχει μετανιώσει απίστευτα για το τεράστιο τατουάζ στο στήθος της και για αυτό προτείνει στη νέα γενιά να μην σκέφτεται παρορμητικά, όπως έκανε αυτή στα 18 της!

Η Lissani, από το Λιντς μετανιώνει πικρά για το διαμάντι, την κορόνα και τα φτερά πεταλούδας, που κοσμούν πλέον το μπούστο της! Το πολύχρωμο τατουάζ ήταν μία ένδειξη...εφηβικής αντίδρασης και επανάστασης, καθώς το Καθολικό σχολείο που πήγαινε την είχε περιορίσει αρκετά!

"Ήμουν αγρίμι όταν ήμουν έφηβη, όμως απέχω πολύ από αυτό πλέον. Μόλις έγινα 18, ήθελα να κάνω ο,τι ήθελα, κάπνιζα και έκανα ναρκωτικά", αναφέρει χαρακτηριστικά! Ενώ συμπληρώνει: "Ήθελα να ξεχωρίζω και για αυτό έκανα το τατουάζ. Τότε μου άρεσε πολύ και χαιρόμουν, που μπορούσαν να το δουν όλοι"!

Πλέον όμως και μετά από 3 παιδιά φαίνεται πως το μετανιώνει πάρα πολύ. "Όταν γέννησα τον γιο μου και τον έβλεπα να ξαπλώνει στο στήθος μου, πάνω στο τατουάζ, ήταν ο,τι χειρότερο" λέει η Lissani.

Η 25χρονη μάλιστα θέλει να ακολουθήσει καριέρα μαίας, όμως φοβάται πως δεν θα είναι κοινά αποδεκτή! "Οι μαίες φορούν ανοιχτό V οπότε δεν θα μπορώ να το καλύψω. Θα νομίζουν οτι είμαι τρελή", δηλώνει στην εκπομπή που την κάλεσαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα