Νέες εικόνες του ζευγαριού στη δημοσιότητα: Συγκλονίζει η τραγική κατάληξη του Χρήστου και της Μαίρης στο πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης [photos+video]

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι σκοτώθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα...
- Τη ζωή της έχασε και η μητέρα της κοπέλας
- Η οικογένεια της 22χρονης είχε πάει στην Κρήτη για να γνωρίσει την οικογένεια του αρραβωνιαστικού
- Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ανάμεσά τους ο πατέρας και η 15χρονη αδερφή της κοπέλας
- Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το πολύνεκρο τροχαίο

Αντί για γάμος… κηδείες. Δύο σπίτια έκλεισαν από το πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης.
Πρωταγωνιστές της τραγωδίας, η Μαίρη και ο Χρήστος που σκόπευαν να παντρευτούν. Οι δύο νέοι, 22 και 24 ετών, είχαν αρραβωνιαστεί. Η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, που ήταν φοιτητής. Σύμφωνα με το FlashNews, η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού.

Όμως, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής, τόσο του ζευγαριού όσο και της μητέρας της κοπέλας η οποία σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ήταν 45 ετών. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της ενώ τραυματισμένη είναι και η ανήλικη αδερφή της, περίπου 14 ετών.

Δείτε το βίντεο του cretetv:

Σύμφωνα με το CretaLive, το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα ήταν 24 και 22 ετών… Η κοπέλα και οι συγγενείς της, ήταν από την Τήλο. Όταν έγινε το κακό, οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά. Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του άτυχου 24χρονου, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της, καθώς η ίδια επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε κοντά – κοντά, με το ΙΧ που οδηγούσε ο γιος της.

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες ο απολογισμός της τραγωδίας
Το δυστύχημα έγινε μετά το μεσημέρι, στην εθνική οδό της Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Περίπου στις 15.00, στον ΒΟΑΚ, δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας το καθένα, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο ένα όχημα όπου επέβαιναν 5 άνθρωποι – το ζευγάρι και η οικογένεια της κοπέλας – οι τρεις να τραυματιστούν θανάσιμα και ένας να χαροπαλεύει.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι οδηγός και συνοδηγός. Στο σημείο έφτασαν από την αρχή 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η αστυνομία, ενώ η διέλευση των οχημάτων είχε διακοπεί.

Όπως είπε στο LiveNews, ο διοικητής του νοσοκομείου που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, «δύο περιστατικά αυτή τη στιγμή χειρουργούνται. Είναι αρκετά βαριά και βρίσκονται στο χειρουργείο. Ένα περιστατικό, η κοπέλα 15 χρονών δεν πρέπει να πάει χειρουργείο απ΄ό,τι φαίνεται… «.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φονική σύγκρουση έγινε εξαιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος. Στο σημείο έχουν γίνει πολλά τροχαία και μόλις πριν από μερικές ημέρες, μία κοπέλα έχασε τη ζωή της εκεί. Πρόκειται για έναν δρόμο – καρμανιόλα όπως λένε κάτοικοι της περιοχής. Και δυστυχώς, στη λίστα των θυμάτων, σήμερα προστέθηκαν τρεις άνθρωποι…
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Συγκλονίζει, Χρήστου, Μαίρης, Κρήτης [photos+video],nees, sygklonizei, christou, mairis, kritis [photos+video]