ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - "Βίζιτα" σε πιάτσες της Αθήνας η μητέρα της 4χρονης Άννυ [Όλες οι λεπτομέρειες]


Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν προς τα έξω...
για την άστατη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων που είχαν την τιμή να λέγονται γονείς και το πλήρωσε η 4χρονη Άννυ με το να την κομματιάσει ο ίδιος της ο πατέρας και να τη μαγειρέψει.
Όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων ήταν άστατη γεμάτη ναρκωτικά, όργια και ναρκωτικά.
Από μικρή ηλικία η 25χρονη Didi Borisova είχε κάνει την "τέχνη" επάγγελμα μοιράζοντας το κορμί της σε ηλικιωμένους και άλλους στην οδό Πιπίνου. Επίσης ακούγεται πως έκανε και κάποια περάσματα από διάφορα studio της Αθήνας γιατί όπως φαίνεται το χρήμα, η άστατη ζωή με ναρκωτικά και τα ακριβά αυτοκίνητα ήταν γι' αυτή το παν.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνελήφθη η μητέρα της 4χρονης Άννυ [photos]
ΑΥΤΕΣ είναι οι τελευταίες φωτογραφίες της 4χρονης Άννυ που ραγίζουν καρδιές [photos]Η κατάθεση του παιδοκτόνου που σόκαρε ακόμα και τους Αστυνομικούς - Γιατί σκότωσε την μικρή Άννυ;ΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ: Ο πα-ΤΕΡΑΣ τεμάχισε και έβρασε την μικρή Άννυ [Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες]Ο μάρτυρας κλειδί που έδωσε φως στην υπόθεση της μικρής Άννυ - Η φράση του δολοφόνου που έλυσε το μυστήριο

Δεν σταμάτησε εκεί κάνοντας και μικρά ταξιδάκια ώστε να απολαμβάνει μέχρι και 1000 ευρώ ανά ημέρα με το να προσφέρει συνοδεία σε κυρίους ευκατάστατους και ζωηρούς!
Διαβάστε επίσης:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της μητέρας της 4χρονης Άννυ που σοκάρουν...Η κατάθεση του παιδοκτόνου που σόκαρε ακόμα και τους Αστυνομικούς - Γιατί σκότωσε την μικρή Άννυ;Σοκάρει ο παιδοκτόνος - Γιατί είχε προειδοποιήσει την γιαγιά της 4χρονης Άννυ;

Από όλη αυτή τη κατάσταση δε μπορούσε να λείψει και η χρήση πολύ σκληρών ναρκωτικών τα οποία με θράσος και προκλητικότητα έβγαζε προς τα έξω με διάφορα βιντεάκια. (Δείτε ΕΔΩ)
Όσο για τον πατέρα της αδικοχαμένης 4χρονης Άννυ όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τσιγάρο, ακριβά αυτοκίνητα. H "ζωή" του ήταν το ξύλο στην 25χρονη την οποία "προστάτευε" και έπαιρνε τα χρήματα από τις βίζιτες.
Keywords
Αναζητήσεις
που μπορω να βρω βιζιτες σε πιατσες, vizitase.com
Τυχαία Θέματα