Μήνυμα αναγνώστη "όλα μάταια"

Αφου το κρανιο μου κοντευει να σκασει, απο τα οσα εχω διαβασει, σε βιβλια τα τελευταια χρονια, ειμαι σε σημειο να σας πω οτι τα παντα ειναι ματαια.
Δεν θελω να σας απογοητευσω γιατι καλο ειναι, κανεις, να καταληξει στο ιδιο συμπερασμα και απο διαφορετικη διαδρομη.

Θα αναλυσω συντομα
το σκεπτικο μου. Ειμαστε σε ενα σημειο χωρις επιστροφη οτι ειναι να μας κανουν μπορουν πλεον πολυ ευκολα να το καταφερουν, εχουν τα μεσα και την τεχνολογία γι'αυτο. Μπορουν ευκολα να μας κατατασουν σε κατηγοριες αναλογα με τις συνήθειες μας, όπως την ομαδα μας, το αυτοκινητο μας, το ντυσιμο, την περιοχη που μενουμε, και ακομα πιο προχωρημένα οπως τις σελιδες που βλεπουμε στο διαδυκτιο. Εχουν πληροφοριες για εμας απο εμας οπως φωτο απο τα κινητα και το διαδυκτιο, εχουν δειγματα φωνης και πιθανων και συνομιλίες μας, εχουν τα παντα για ολους...

Ερχομαστε λοιπον στο σημειο του τι κανουμε; Μεχρι στιγμη; τιποτα! Και ξερεται γιατι; Οσο και να προσπαθουμε να βρουμε καποιο χερι να σηκωθουμε δεν το βρισκουμε εκτος απο καποιες συζητησεις , οι οποιες και αυτες τελειωνουν με το κλεισιμο ενος κουμπιου, ή εως οτου μπουμε στη ρουτινα της καθημερινοτητας. Αυτο δεν συμβαινει γιατι το θελουμε αλλα γιατι και για αυτό υπαρχει η σχετικη τεχνολογια καταστολης (ψεκασμοι, μαγνητικα πεδια, τηλεόραση και λοιπα γνωστα) οποτε κλεινοντας σας λεω, οτι συμφωνα με τα οσα προανέφερα αν για καποιο λογο καποιος απειλησει το συστημα ,ειτε με γνωσεις απαγορευμενες, ειτε με κινησεις εκτοσ προδιαγεγραμμένων πεδιων κατευθειαν μπορουν να τον διαγραψουν και απο τους ιδιους τους συγγενείς του... Χρισημοποιωντας τετοια προπαγανδα απο τα μεσα που εχουν ,που θα τους κανουν να αναρωτιούνται, μηπως και ειναι ετσι τελικα;

Ειμαι σιγουρος οτι στενοχώρησα πολλους , ομως ολα δειχνουν οτι χασαμε πλεον τη μπαλα και ολα ειναι παραμυθια, περι ξεσηκωμού. Αυτο επρεπε να εχει γινει πριν πολλα χρονια περιπου την εποχη που οι ανθρωποι αρχισαν να ξεχωριζουν σε πλουσιους και φτωχους. Οι πλουσιοι εγιναν πολυ πλουσιοι και αγορασαν τον πλανητη και την τεχνολογια πανω σε αυτον, την χρησιμοποιων προς όφελος τους.

Ψαχνω σε ολο τον κοσμο να βρω ενα ηγετη ικανο να μπει μπροστα αλλα ματαια. Τους εχουν αγορασει και αυτους απο τα σχολικα τους χρονια.

Το παραμυθι του ολοι εξω μονοι μας δεν υπαρχει. Σε ολες τις επαναστασεις υπηρχαν μπροστάρηδες που εβαζαν τον εαυτο τους σε δευτερη μοιρα, και αυτοι, στερεψαν.

Τελος φοβαμαι, πως ακομα και κατι να γινει σε μια μικρη γεωγραφικα χωρα π.χ Ελλαδα το συστημα ειναι ετοιμο να την υποδεχτει και να την τεμαχισει υποδειγματικα. Το συστημα τους πλεον ειναι τελευταιας τεχνολογιας και οι άμυνες τους ειναι του ειναι τοσο φοβερες που καθε φορα που κατι παει να γινει, αυτο που τελικα ερχεται ειναι πολυ χειροτερο!

Ευχομαι να ειμαι τελείως λαθος και να ξυπνησω ενα πρωι και να συναντιεμαι με ανθρωπους που χαμογελουν και κανουν ονειρα…
Αναγνώστης
Keywords
Αναζητήσεις
ολα ειναι ματαια
Τυχαία Θέματα