Κουίκ: «Σε εφιαλτικό σημείο η οικονομία στη Σράμα. Σοκ από όσα μου είπαν και οι ταξιτζήδες»

«Η Δράμα έχει τέσσερα νεκροταφεία. Τα τρία είναι κοιμητήρια συνανθρώπων μας. Το τέταρτο είναι το κίτρινο νεκροταφείο. Των ταξιτζήδων»...

Αυτή την δήλωση σοκ έκαναν οι ταξιτζήδες έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Δράμας, στον Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τέρενς είδε να φεύγουν άδεια, χωρίς κούρσα και τα 10 ταξί που περίμεναν να πάρουν επιβάτες από το τραίνο, που μόλις είχε έρθει από Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

«Η Δράμα ζεί μια εφιαλτική οικονομική ισοπέδωση. Η ανεργία χτυπάει οροφή κυρίως στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς» σχολίασε αργότερα ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας:

«Η απομόνωση του νομού από την Εγνατία, αφού οι κάθετοι άξονες είναι όνειρο απατηλό, η απαξίωση της πρωτογενούς παραγωγής και η ταυτόχρονη
αποβιομηχανοποίηση του νομού, οδήγησαν σε αυτή την κατάντια. Βεβαίως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το φορολογικό περιβάλλον της Δράμας και γενικά της ΑΜ-Θ, σε σχέση με το 10% φορολογίας που προσφέρει η γειτονική Βουλγαρία στις επιχειρήσεις».

Στην νέα επίσκεψη του στη Δράμα ,ο Τέρενς Κουίκ μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και τους παλιούς προσωπικούς του φίλους Μαρίνο Χατζηκωνσταντίνου και Κώστα Μελετιάδη, περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησαν με Δραμινές και Δραμινούς που, στη πλειοψηφία τους, έβγαζαν την αγωνία για το αύριο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ο Τέρενς Κουίκ βρέθηκε στην Ξάνθη, όπου στη κεντρική πλατεία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης που απολάμβαναν το καφεδάκι τους στα καφέ της περιοχής.

Στην παρέα του η υποψήφια Αντιπεριφειάρχης Χρύσα Ούτση, ο υποψήφιος περιφερειακος σύμβουλος Γιάννης Πυλίρης, η Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ιωάννα Ιντζέ, ο Πρόεδρος της τοπικής Συντονιστικής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Δούζης και ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα στη Δράμα του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δημοσθένης Σταματιάδης.

Αύριο (22/04/14) ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί και πάλι την πόλη της Καβάλας και χωριά του Παγγαίου και από την Τετάρτη αρχίζει νέα διήμερη περιοδεία στο νομό Ροδόπης.
Keywords
Τυχαία Θέματα