Κοίτα ποιοί μιλούν για ρατσισμό!

Διαβάζοντας την πρόσφατη είδηση ότι το ισραηλινό κράτος έσπευσε κι αυτό να καταδικάσει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο,...με την εξής ανακοίνωση:

«Το Ισραήλ συμμερίζεται τις ανησυχίες των δημοκρατικών δυνάμεων στην Ελλάδα σχετικά με τα 18 μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο και
την πιθανή επιρροή αυτής της ομάδας στην ανάπτυξη ρατσιστικών, ξενοφοβικών, και αντι-σημιτικών ιδεών στη χώρα»,

γεννάται μια απορία σε όποιον διαθέτει τη στοιχειώδη λογική και είναι η εξής:

Πώς ακριβώς συνάδουν οι παραπάνω ανθρωπιστικές «ευαισθησίες» του Ισραήλ για την Ελλάδα με τον πρόσφατο «ακραίο» τους νόμο που όμως αφορούσε τους ίδιους τους Ισραηλινούς και όχι τους Έλληνες, ο οποίος προέβλεπε 15ετή φυλάκιση σε όσους δίνουν στέγη σε λάθρομετανάστες στο Ισραήλ!

Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε πώς προκύπτει η κατηγορία για «ρατσισμό» στην Ελλάδα, όταν σε συνέντευξη του στην ισραηλινή εφημερίδα Maarivο ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai ανέφερε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι που φθάνουν εδώ ούτε καν πιστεύουν ότι η χώρα αυτή ανήκει σε μας, στους λευκούς».
«Επιπλέον, όποιος βοηθά τους μετανάστες ή τους παρέχει στέγη αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης από πέντε έως και 15 έτη» προβλέπει ο νόμος…Αυτόν τον νόμο δημιούργησαν για τους εαυτούς τους οι ίδιοι άνθρωποι που ανησυχούν για κρούσματα «ξενοφοβίας» ...στην Ελλάδα!

Προφανώς σύμφωνα με τους «φίλους» μας στο Ισραήλ, κανένας λαός δεν έχει δικαίωμα να αντισταθεί στην εθνολογική και πολιτισμική του αλλοίωση, εκτός από τους ίδιους. Δεν πειράζει όμως, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και όπως φαίνεται κάποιοι θα χάσουν πολλούς ύπνους ακόμα…

Αθηνά Κ.
Φωτογραφία: Έφηβος Παλαιστίνιος δεμένος ως "ανθρώπινη ασπίδα" σε όχημα της ισραηλινής αστυνομίας
Keywords
Τυχαία Θέματα