Κλειστά τα σχολεία στη Δράμα την Πέμπτη

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, την Πέμπτη 12/1/2017 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δράμας...
και όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, εξαιτίας του ολικού παγετού, του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Επίσης, με απόφαση των Προέδρων του Ωδείου, της ΔΕΚΠΟΤΑ και του Νομικού Προσώπου, κλειστοί θα είναι την Πέμπτη 12/1/2017 οι παιδικοί
σταθμοί του Δήμου Δράμας, το Ωδείο Δράμας και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Δράμας «Το χαμόγελό μας».

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι δεν θα γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών από τα απορριμματοφόρα του Δήμου Δράμας, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.Παρακαλούνται οι συνδημότες μας να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα και να μην εκθέτουν προς αποκομιδή τα απορρίμματα τους για το χρονικό διάστημα που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης.
Ανακοινώνεται, τέλος, ότι την Πέμπτη 12/1/2017 η λαϊκή αγορά της Δράμας δεν θα λειτουργήσει λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Keywords
Τυχαία Θέματα