Καταγγελία αναγνώστη σε αντιπροσωπεία HONDA για καθυστέρηση και προπληρωμή ανταλλακτικών

Για κακή μου τύχη στις 5/02/2012 είχα ενα ατύχημα με την μηχανή μου, για καλή μου τύχη στάθηκα πολύ τυχερός, γιατί πρώτον δεν έπαθα τίποτα, και δεύτερον οι ζημιές ηταν μόνο υλικές.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι ολα αυτά, το πρόβλημα ξεκίνησε οταν πήγα την μηχανή μου μάρκας Honda XLV1000cc μοντέλο 2011 σε ενα εξουσιοδοτημένο service για να επισκευαστεί.

Τα ανταλλακτικά, μου είπαν μπορεί να κάνουν και 2 μήνες, απόρησα με αυτό που άκουσα και ζήτησα κάποια εξήγηση, και αν αληθεύει αυτή η καθυστέρηση. Ολοι γέλασαν και
με διαβεβαίωσαν για το γεγονός, και ερχόμαστε στο πρόβλημα.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Honda στην Ελλάδα ενω προεισπράττει το κόστος των ανταλλακτικών εν τούτοις και χωρίς κάποια εξήγηση δεν φέρνει ανταλλακτικά και καθυστερεί οχι μόνο εμένα αλλά και πολλους άλλους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να έχω πολύ σοβαρο πρόβλημα μετακίνησης, διότι η μηχανή ήταν το μοναδικό μεταφορικό μου μέσο.

Στην συνέχεια της προσπάθειας μου για να πάρω κάποια έγκυρη απάντηση, προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με το τμήμα ανταλακτικών στου ΣΑΡΑΚΑΚΗ, όσο μιλήσαν σε εσάς άλλο τοσο απάντησαν σε μένα, καμμία απολύτως εξυπηρέτηση και το χειρότερο service.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αναφερόμαστε σε μια εταιρία που κάθε άλλο παρά φτηνή είναι, και θα έπρεπε να διαθέτει μια ανάλογη εξυπηρέτηση.

Αυτό προς ενημέρωση όποιου θέλει να αγοράσει HONDA, να ξέρει τη εξυπηρέτηση τον περιμένει.

Αν είναι κάποιος σχετικός και γνώστης του αντικειμένου, ας μου δώσει μια λύση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα