Καραμολέγκος: «Με έσωσε η πίστη μου»

«Η δύναμη της ψυχής μου με βοήθησε να γλιτώσω» δήλωσε πριν από λίγο, σε συνέντευξή του στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση της απαγωγής, ο αρτοβιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος... και συνέχισε συγκινημένος: «σκεφτόμουν συνεχώς πως θα επιβιώσω και πως θα φύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Με έσωσε η πίστη μου. Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις. Εάν δεν έχεις πίστη δεν μπορείς να επιβιώσεις».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι έζησε μία περιπέτεια η οποία είχε αίσιο τέλος. Ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους εργαζόμενους της εταιρείας, που έζησαν
στιγμές αγωνίας και στάθηκαν στο πλευρό του. Ευχαρίστησε, επίσης, και τους δημοσιογράφους οι οποίοι χειρίστηκαν το όλο θέμα με λεπτότητα και παρακάλεσε να συνεχίσουν έτσι.

Ο κ. Καραμολέγκος πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται και για τον λόγο αυτό δεν θέλησε να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Επανέλαβε, τέλος ότι οι απαγωγείς δεν είχαν καμία σχέση με την εταιρεία, δεν είχαν εργαστεί ποτέ στις επιχειρήσεις του και δεν τους γνώριζε.

fortune
Keywords
Τυχαία Θέματα