Κακκαβά για Γκουντάρα: Τα 4 πρώτα χρόνια δεν με άφηνε να βγω με φίλη μου

Η μετεωρολόγος Νάταλι Κακκαβά σε συνέντευξή της στο περιοδικό "You" μιλά πρώτη φορά για το γάμο της με τον...
Γρηγόρη Γκουντάρα καθώς και τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια των 8 χρόνων που είναι παντρεμένοι.

"Σκοτωνόμαστε συνέχεια! Θεωρώ ότι αν δεν υπάρχει και τσακωμός είναι λίγο υποτονική η σχέση. Πρέπει να υπάρχουν διακυμάνσεις μέσα στην ημέρα, όπως και οι εντάσεις, ώστε όταν εξομαλύνονται οι σχέσεις να επέρχεται η χαρά ότι τώρα είμαστε καλά. Δεν έχουμε μαλώσει όμως ποτέ τόσο ώστε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον σε τέτοιο βαθμό
που μετά αυτό να μην έχει πισωγύρισμα" είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: "Θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο που περνάει μια σχέση δοκιμάζεται. Έχουμε περάσει και δύσκολα με τον Γρηγόρη, μεταξύ των οποίων και ένα πρόβλημα υγείας του γιου μας που θα μπορούσε να μας απομακρύνει. Εκείνη τη χρονιά υπήρχε τέτοια ένταση και ήταν τόσο άσχημη για την οικογένεια μας, που είχε να αντιμετωπίσει ένα παιδάκι με προβλήματα στην καθημερινότητα του, που βεβαίως ήρθαμε πάρα πολλές φορές σε τσακωμό. Και όλο αυτό έχει να κάνει με την κακή ψυχολογία προφανώς. Μετά από όλο αυτό, και είναι ένα μήνυμα για όσους περνούν αντίστοιχα θέματα, εμείς βγήκαμε πιο δυνατοί σαν ζευγάρι και δεν φοβάμαι τίποτα δίπλα στον άντρα μου".

Tέλος, εξομολογήθηκε πως ο Γρηγόρης της έχει κάνει σκηνές ζήλιας όταν έχει τύχει να φορέσει ρούχο που μπορεί να είναι λίγο παραπάνω σέξι απ’όσο πρέπει, «Συνέχεια! Εννοείται ότι με ζηλεύει και πολύ μάλιστα! Να φανταστείς τα πρώτα τέσσερα χρόνια δεν με άφηνε να βγω έξω με φίλη μου. Τώρα το έχουμε καλυτερέψει το πράγμα, εντάξει», είπε η Νάταλι Κακκαβά.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα