ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ - Αυτός είναι ο σύντροφος του Καπουτζίδη [photo]

Οι Έλληνες τον γνώρισαν μέσα από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, την«Εθνική Ελλάδος», ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την διαδρομή του...

Ο Καναδός Μάικλ Γουίνγκτον είχε όνειρο να γίνει μπασκετμπολίστας, αλλά το εγκατέλειψε όταν αποφάσισε να αφήσει το Βανκούβερ για να πάει στο πανεπιστήμιο του Γέιλ να σπουδάσει υποκριτική.

Όταν αποφοίτησε, μετακόμισε στη Ρωσία. Στα δέκα χρόνια που έμεινε στηΜόσχα, πήρε το δεύτερο πτυχίο του από το Θέατρο
Τέχνης και συμμετείχε σε δεκάδες παραστάσεις.

Την Ιθάκη του, όμως, ένιωσε πως την βρήκε στην Ελλάδα, όπου εκτός από ηθοποιός είναι και καθηγητής στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, στο οποίο διδάσκει θέατρο.

«Πήγα στην οντισιόν για την “Εθνική Ελλάδος” όταν η Ρομίνα Κατσικιάν, που υποδύεται τη Ράγια στη σειρά, μου είπε ότι έψαχναν για Καναδούς ηθοποιούς.Πήγα, μίλησα με την παραγωγή και την επόμενη που με κάλεσαν ξανά συνάντησα τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αμέσως μου είπε ότι θα έπαιρνα το ρόλο και μου άρεσε πολύ γιατί ήταν κόντρα σε μένα ένας νεαρός που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Είχα να δουλέψω και κάτι σωματικά, όχι μόνο τα λόγια. Ως άνθρωπος ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι εξαιρετικός. Γελάει συνέχεια, είναι έξυπνος και χαρούμενος», είπε μεταξύ άλλων ο ΜάικλΓουίνγκτονστην εφημερίδα Espresso.
Keywords
Αναζητήσεις
καπουτζιδης συντροφος
Τυχαία Θέματα