Ηλεία: Τα όπλα του φονικού της Μανωλάδας!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στη Μανωλάδα.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας η ανθρωποκτονία 41χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας, η οποία είχε συμβεί πριν από δυο μέρες περίπου στην Μανωλάδα Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, στην Μανωλάδα, βάση εντάλματος σύλληψης ο 45χρονος σύζυγος του θύματος, υπήκοος Ρουμανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα
την 4-1-2013 πολύ νωρίς το πρωί, το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος, καυγάδισε έντονα όπου ο 45χρονος χτύπησε την σύζυγό του, κατ? επανάληψη τόσο με τα χέρια του όσο και με αντικείμενα (κατσαβίδι, βαριοπούλα, ψαλίδι και μαχαίρι) που βρίσκονταν στο πρόχειρο παράπηγμα που διέμεναν προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά την πράξη του ο 45χρονος ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος συνέχισε να διαμένει στο χώρο μη έχοντας προφανώς συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Μετά από αναζήτηση της παθούσας από τον αδερφό της, αυτή βρέθηκε νεκρή την 6-1-2013 το πρωί, από τους αστυνομικούς, οι οποίοι παράλληλα εντόπισαν τον 45χρονο σύζυγό της τον οποίον προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και συνελήφθη αφού ομολόγησε την πράξη του.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε στο πρόχειρο παράπηγμα, όπου διέμενε το ζευγάρι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κατσαβίδι, μία βαριοπούλα, ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι αντικείμενα τα οποία ο δράστης χρησιμοποίησε κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βάρδας με ποινή φυλάκισης 4 μηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα και στον κ. Ανακριτή Αμαλιάδας απ' όπου έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες διενεργήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας.patrisnews.com
Keywords
Τυχαία Θέματα