Ηλεία: Μυστήριο με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης – Αυτά είναι τα νέα στοιχεία

Άφαντοι για πέμπτη ημέρα παραμένουν ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Δουνέικα...

Μετά τις αναφορές ότι εθεάθησαν στο Φραγκοπήδημα και την Κουρούτα δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να μαρτυρά προς τα που τελικά κινήθηκαν. Την ίδια ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα, αφού από έλεγχο που έγινε στους σταθμούς διοδίων, δεν έχει καταγραφεί διέλευση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.

Οι αστυνομικές
αρχές στην Ηλεία με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Φώτη Τσόλκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Κώστα Στεφανόπουλο, «χτένισαν» χθες, Τετάρτη (20/07/2016) ένα μεγάλο τμήμα του Κάμπου και κυρίως πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλα τα κανάλια του αρδευτικού δικτύου έως τα όρια με την Αχαΐα.

Παράλληλα ερεύνησαν ξανά την περιοχή γύρω από την Κουρούτα. Έχουν ελέγξει ζώνες και προς τον Πύργο, στο Βούναργο και τον Αγ. Ηλία, το Φραγκοπήδημα, την περιοχή γύρω από το φράγμα Πηνειού, στη Γαστούνη, την Ανδραβίδα και τα Λεχαινά, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με ilialive.gr, ο 68χρονος ενδέχεται από την πρώτη στιγμή να έχασε τον προσανατολισμό του. Δεν έστριψε μετά την εκκλησία στο δρόμο προς το σπίτι του και μέσα στη νύχτα προχώρησε προς το χωριό Δουνέικα.

Από εκεί πέρασε απέναντι στην Εθνική Οδό προς το Φραγκοπήδημα, όπου συνάντησε ένα πολίτη, που σχεδόν με δάκρυα στα μάτια του ζήτησε πληροφορίες για να φτάσει στην Κουρούτα.

Εκτιμάται επίσης πως είχε μπερδέψει τα Δουνέικα με την Κουρούτα, ως ευρύτερη περιοχή και τόπο διαμονής του για τις διακοπές του. Στη συνέχεια εθεάθη στην Κουρούτσα, όπου κι εκεί ζήτησε πληροφορίες. Ο 68χρονος φαίνεται να αναζητούσε το δρόμο προς το σπίτι του, ένα χωματόδρομο που οδηγούσε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, τα δύο άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Μάλιστα, ο 68χρονος φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε συμπτώματα απώλειας μνήμης, έλλειψης προσανατολισμού, κόπωσης και πανικού.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα με πιθανή την έλευση ελικοπτέρου για να ελεγχθεί η περιοχή και από αέρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα