Η Περιφέρεια Αττικής ανακατασκευάζει το γήπεδο του ΑΟ Βουλιαγμένης

Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 το Περιφερειακό Συμβούλιο συζητά μεταξύ άλλων... την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης με τον ∆ήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγµένης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο ∆ημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης».

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισµού 400.000 ευρώ που έχει καταστεί απαραίτητο εδώ και χρόνια, καθώς ο μοναδικός φυσικός χλοοτάπητας της Βουλιαγμένης έχει πρακτικά καταστραφεί εδώ και αρκετό καιρό, με πολλά επικίνδυνα σημεία ειδικά σε περίπτωση βροχής.

Η ανακατασεκυή του γηπέδου του Καβουρίου
υπήρξε μια από καιρό δοθείσα υπόσχεση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στην αθλητική κοινότητα της Βουλιαγμένης, που μετά την αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα της Βάρης και την εκκίνηση της ανακαταστευής ολόκληρου του αθλητικού κέντρου της Βούλας είχε εύλογα τη σειρά.

Το γεγονός ότι και το έργο αυτό χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής είναι ευχάριστο μεν για το δημοτικό ταμείο, αρχίζει και εγείρει όμως ερωτήματα για τις προτεραιότητες της περιφερειακής διοίκησης: Η Περιφέρεια, κατά τους υπολογισμούς της δημοτικής αρχής, έχει δώσει στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, έναν δήμο με σημαντικά μεγάλα αποθεματικά, τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις από τους 66 Δήμους του Λεκανοπεδίου.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα