Η ιστορία του άντρα που εξέδιδε τη γυναίκα του και αργότερα δολοφονήθηκε από πελάτη που την ερωτεύτηκε!

Το μοιραίο ραντεβού και η δολοφονική επίθεση...

Ο 26χρονος Abdulkadir Turan από την Τουρκία εξέδιδε τη νεαρή σύζυγό του Cagla, αναγκάζοντάς την κάνει σεξ με άλλους άνδρες εισπράττοντας την αμοιβή από τον καθένα.
Αλλά όταν η ίδια του είπε ότι θα τον εγκαταλείψει για έναν πελάτη με τον οποίο ερωτεύτηκαν, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή με αποτέλεσμα ο Turan να πέσει νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Κωνσταντινούπολη. Ο 26χρονος γυρνούσε σε ολόκληρη την πόλη και αφού παρέδιδε τη σύζυγό του σε πελάτες, στη συνέχεια πήγαινε και έπαιρνε τα χρήματα από τον καθένα.
Δεν έγινε όμως το ίδιο και με αυτόν τον πελάτη της Cagla με τον οποίο η ίδια ερωτεύτηκε και του εκμυστηρεύτηκε ότι δε θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της γιατί ο άνδρας της τη χτυπούσε. Η νεαρή κοπέλα πέρασε όλη τη βραδιά με τον πελάτη της του οποίου το όνομα είναι γνωστό ως Sahin T. και δεν έμεινε για λίγες ώρες όπως συνήθιζε με άλλους άνδρες.

Όταν ο θυμωμένος Turan χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού του Sahin, τις πρώτες πρωινές ώρες απαιτώντας την πληρωμή για την υπερωριακή εργασία, ζητούσε επίσης και τη σύζυγό του πίσω.
Ο Sahin, δεν αρνήθηκε απλώς να την αφήσει να φύγει αλλά του είπε ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Λίγη ώρα αργότερα κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ίδιο με έναν φίλο του να πυροβολούν, και μάλιστα πολλές φορές, το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο Turan και παρά το γεγονός ότι αυτό είχε φιμέ τζάμια, μια σφαίρα τον τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα και αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στο πλάι του δρόμου.

Οι δύο άνδρες τότε άρχισαν να τρέχουν και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές της Κωνσταντινούπολης επιβεβαίωσαν ότι συνελήφθησαν η σύζυγος του 26χρονου, Cagla Turan, καθώς και ο Sahin αλλά και τρεις άνδρες που τελικά ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα