Η άβυσσος που μας χωρίζει ...

Tου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου*
Βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες
Μέσα στην θλιβερή πραγματικότητα του μνημονίου, η οποία όπως γνωρίζουμε συνοδεύεται από την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, βλέπουμε κάθε ημέρα όλο και...
περισσότερο καθαρά την επιστροφή των Οθωμανών. Από το 1821 μέχρι τα 1922 ο Ελληνισμός συνεχώς προχωρούσε μπροστά. Έμελλε εκεί στην προκυμαία της Σμύρνης να κτυπηθεί το όνειρο πολλών αιώνων και ο Ελληνισμός από τότε άβουλος και με στάση παθητική παρακολουθεί τα γεγονότα.

Όλοι όσοι κυβέρνησαν
τον τόπο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, βασίστηκαν στην περίφημη ελληνοτουρκική “φιλία”. Φθάσαμε μέχρι στο σημείο ο ίδιος ο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγα χρόνια μετά την σφαγή του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία, να προτείνει τον Κεμάλ για… Νόμπελ ειρήνης! Και για να είμαστε δίκαιοι, μη ξεχνάμε, ότι το κτίριο του τουρκικού προξενείου στην Θεσσαλονίκη, όπου υποτίθεται ότι είναι η κατοικία του Κεμάλ, το χάρισε στην Τουρκία ο Ιωάννης Μεταξάς!

Μέσα στα πλαίσια αυτής της ανύπαρκτης “φιλίας”, χαρίσαμε μετά τον πόλεμο προς χάριν του ΝΑΤΟ τους μουσουλμάνους της Θράκης μας στην Τουρκία, επιβάλλοντας το νεοτουρκικό αλφάβητο και την εκπαίδευση, ενώ αναγνωρίσαμε πάλι χάριν του ΝΑΤΟ και την Γιουγκοσλαβία, η οποία στην ομοσπονδία της περιείχε κράτος με το προκλητικό όνομα “Μακεδονία”! Τα αποτελέσματα αυτής της “φιλίας” τα είδαμε με τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως, με αποκορύφωμα το πογκρόμ του 1955, τα είδαμε με τον σχεδόν πλήρη αφελληνισμό της Ίμβρου και της Τενέδου, τα είδαμε στην Κύπρο το 1974 με τον Αττίλα και την συνεχιζόμενη κατοχή, τα είδαμε στα Ίμια το 1996 όταν η Τουρκία επέβαλλε στο ψευτορωμαίικο την πολιτική των γκρίζων ζωνών.

Ζούμε, λοιπόν, την επιστροφή των Οθωμανών μέσα σε κλίμα ενός μοιρολατρικού εφησυχασμού και με εσωτερικά προβλήματα σοβαρά, με την χώρα σχεδόν χρεωκοπημένη και χωρίς στόχο γεωπολιτικό.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Την ίδια ώρα που η Τουρκία επελαύνει και ίσως ό,τι χάσει Ανατολικά της έχουν υποσχεθεί να το πάρει Δυτικά, δηλαδή προς την Ελλάδα, η χώρα βρίσκεται σε αναταραχή με μία εξουσία η οποία μοναδική της έγνοια έχει πως να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των αδίστακτων τοκογλύφων, οι οποίοι έχουν υποδουλώσει την χώρα. Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες και έστησαν μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα, αφού τα νέα μέτρα της αριστεράς του μνημονίου πραγματικά τους οδηγούν στην εξαθλίωση και την εξόντωση. Πάγια η θέση της Χρυσής Αυγής ότι οι Αγρότες αποτελούν την ψυχή του Έθνους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες, οι οποίοι θα οδηγήσουν το Έθνος σε μια αναγέννηση, πέρα από την σκλαβιά του μνημονίου και των περίφημων δανειστών.

Την ίδια ώρα σφοδρές αντιδράσεις και από τους κατοίκους στην Σίνδο, στην Κω και σε άλλα μέρη της Ελλάδος για την δημιουργία των γνωστών “hot spots” κέντρων εγκαταστάσεως δηλαδή λαθρομεταναστών και προσφύγων, κυρίως λαθρομεταναστών, δίπλα από τις κατοικίες των Ελλήνων. Δεν είναι όμως μόνον αυτά… Όταν βγαίνει ο ίδιος ο Ερντογάν και απειλεί ότι θα στείλει στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αυτό που θέλουν τελικά είναι να γίνει ολόκληρη η Ελλάδα ένα “hot spot”!

Μέσα σε αυτήν την απερίγραπτη κατάσταση, έχουμε και την υποκρισία της ΝΔ, η οποία θέλει να παριστάνει την αντιπολίτευση, αλλά επί της ουσίας, δεν λέει λέξη για το γεγονός ότι μεταβάλλεται η χώρα σε ένα καταφύγιο λαθρομεταναστών και μάλιστα την στιγμή μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσεως με εκατομμύρια Έλληνες ανέργους και με δημογραφικό πρόβλημα εξαιρετικά σημαντικό. Άλλωστε, μη ξεχνάμε, ότι τόσο η Ν.Δ., όσο και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι υπερψήφισαν το μνημόνιο της αριστεράς στις 14 Αυγούστου του 2015, ένα μνημόνιο το οποίο οδήγησε σε αυτά τα μέτρα τα οποία έχουν οδηγήσει στα άκρα τους Έλληνες αγρότες.

Συσκέψεις, επί συσκέψεων και λόγια του αέρα, χωρίς να δίδεται ουσιαστικά λύση στα μεγάλα εθνικά προβλήματα. Σε όλες αυτές τις συσκέψεις βεβαίως αποκλείουν συστηματικά την Χρυσή Αυγή.

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Για τον αποκλεισμό αυτό της Χρυσής Αυγής σχετικό είναι και το δημοσίευμα της 4ης Φεβρουαρίου 2016 από την στήλη “Ο ΦΙΛΙΣΤΩΡ”, της εφημερίδος “Καθημερινή”, “49 Χρόνια πριν”, στην οποία στήλη διαβάσαμε ότι στις 4 Φεβρουαρίου του 1967 πραγματοποιήθηκε η σύγκλιση του συμβούλιου του στέμματος για το κυπριακό, στην οποία μετείχαν όλα τα κόμματα της βουλής, αλλά απεκλείσθη ο πρόεδρος της ΕΔΑ Πασσαλίδης. Τότε απέκλειαν την αριστερά, τώρα αποκλείουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η Ιστορία, λοιπόν επαναλαμβάνεται με διαφορετικό πρόσημο. Απόλυτα σχετικές με αυτόν τον αποκλεισμό είναι οι ανακοινώσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ, ανακοινώσεις τις οποίες ο μεν ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Ν.Δ. για συνεργασία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η δε Ν.Δ. κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “αβαντάρει” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Είναι φανερό ότι για το πολιτικό σύστημα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το απόλυτο κακό. Και αυτό γιατί ο Εθνικισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έρχεται από καμμία Γαλλική Επανάσταση, καμμία επανάσταση αστική ή βιομηχανική, αλλά είναι το προαιώνιο αίσθημα υπερασπίσεως των αξιών του Έθνους! Και στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε τον Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος ζώντας σε μια δύσκολη περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας και βλέποντας τις προδοσίες οι οποίες πραγματοποιούντο από παράγοντες του Ελλαδικού κράτους, είχε γράψει την φράση “Ζήτω το Έθνος. Κάτω το κράτος”.

Η ΑΒΥΣΣΟΣ

Χαρακτηριστική ήταν η έκφραση επί του θέματος ενός εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής όπου τόνισε ότι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μας χωρίζει… άβυσσος. Πράγματι έτσι είναι! Τι είναι όμως άβυσσος; Είναι σύμφωνα με την Θεογονία μία από τις πρωταρχικές αιτίες δημιουργίας του κόσμου, η οποία γεννήθηκε από το χάος! Είναι τα Τάρταρα, όπου ζουν οι σκοτεινές δυνάμεις.

Αυτός ο κόσμος των νικημένων σκοτεινών δυνάμεων είναι που χωρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το πολιτικό κατεστημένο. Από ένα πολιτικό κατεστημένο, το οποίο είναι ακριβώς αυτή η ίδια η άβυσσος. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πιστεύει σε κανέναν γενικό και αόριστο “συνταγματικό πατριωτισμό”… Τι σημαίνει αλήθεια “συνταγματικός πατριωτισμός”; Να πιστεύουμε επί παραδείγματι όχι στην Πατρίδα με την ακατάλυτη και αιώνια έννοιά της, αλλά στο νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος αποτελεί μέρος του “συνταγματικού πατριωτισμού”; Και τι σημαίνει με κάθε θυσία να είμαστε στο ευρώ; Είναι και αυτό “πατριωτισμός”; Πριν το ευρώ δεν υπήρχε Ελλάδα; Πριν το οποιοδήποτε Σύνταγμα, το οποίο έχει αλλάξει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας, δεν υπήρχε Πίστη στο Ελληνικό Έθνος;

Πράγματι, μας χωρίζει άβυσσος, μόνο που η άβυσσος είναι αυτοί, αυτοί οι οποίοι οδηγούν κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο την Πατρίδα μας στην καταστροφή. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το Ιδεώδες του αιωνίου Ελληνισμού.

Πέρα απ΄ όλους αυτούς οι οποίοι εξουσίασαν και εξουσιάζουν την χώρα, υπακούοντας στα κελεύσματα της ξενοκρατίας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ελπίδα για να απαλλαγεί για πάντα το Έθνος από τις δυνάμεις της αβύσσου.

*Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Keywords
αβυσσος, ελευθέριος βενιζέλος, χρυση αυγη, μνημονιο, βενιζελος, θεσσαλονικη, νατο, κυπρος, ελλαδα, νέα, νεα δημοκρατια, ΠΑΣΟΚ, λύση, βουλη, εδα, χρυση, αυγη, συριζα, σημαίνει, συνταγμα, εθνος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, μνημονιο 2, η ημέρα της γης, μνημονιο 3, μπλοκα αγροτων, εθνικισμος, κομματα, αποτελεσματα, τι σημαινει, επιθυμιες, αυγη, εδα, ιμια, νεα μετρα, ονειρο, τα νεα, ωρα, εξαιρεσεις, αλφαβητο, αναγεννηση, ασια, βγαινει, βρισκεται, γαλλικη επανασταση, γεγονοτα, γεγονος, γινει, ευρω, εκπαιδευση, εκφραση, εκχωρηση, ελευθέριος βενιζέλος, ελπιδα, εννοια, ερντογαν, ερχεται, ζωης, ιδια, θυσια, κεμαλ, κλιμα, κτιριο, λαθρομεταναστες, λύση, λογια, νατο, παντα, ονομα, ουσιαστικα, πιστη, πογκρομ, προβληματα, ψυχη, στα ακρα, τι ειναι, το εθνος, τουρκια, χρυση, ιωαννης, χωρα, μπροστα, σημαίνει, βεβαιως
Τυχαία Θέματα