Η "άγνωστη" φοβία που κουβαλά εδώ και χρόνια η Δήμητρα Παπαδοπούλου - Δεν θα πιστεύετε ποια είναι

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις όταν όμως το αποφασίζει κάνει αποκαλύψεις...
Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ», της οποίας έχει γράψει το σενάριο, η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλώντας στο People εκμυστηρεύτηκε τη φοβία που απέκτησε στα 30 της χρόνια.

«Στα 30 μου χρόνια με είχε πιάσει μια φοβία με τα αεροπλάνα, η οποία κράτησε σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το ξεπεράσω και να μη μείνω βλαχάρα – έτσι άρχισα τα ταξίδια. Τρόπος του λέγειν, δηλαδή, γιατί η φοβία δεν έχει εξαφανιστεί τελείως, απλά
έχω μάθει να την παίρνω μαζί μου στις αποσκευές» είπε η ηθοποιός.

Η μεγαλύτερη, όμως, φοβία της είναι ο θάνατος. Και η μοναξιά. «Η μοναξιά είναι βαρύ πράγμα. Σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογές κι αυτό με τρομάζει πολύ. Επειδή τη φοβάμαι, λοιπόν, κάποιες φορές φορτώνω υπερβολικά το πρόγραμμά μου σε σχέση με τις αντοχές μου για κοινωνικότητα. Και μετά θέλω να απομονωθώ και πάω δυο τρεις μήνες μακριά για να ηρεμήσω» εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον χρόνο που επιθυμεί να έχει μόνη της αλλά και τις υποχρεώσεις που το τελευταίο διάστημα δεν της το επιτρέπουν. «Είμαι από τη φύση μου μοναχικός άνθρωπος. Το να μπορείς να έχεις χρόνο με τον εαυτό σου, εσύ κι αυτός, όταν το επιθυμείς, είναι για μένα δώρο. Τώρα έχω ένα μήνα να μείνω μόνη μου, είμαι συνέχεια με κόσμο λόγω της παράστασης κι έχω φτάσει στα όριά μου».

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες μέρες για όλους τους αναγνώστες - Κόψτε το τσιγάρο, αρχίστε το άτμισμα, κερδίστε την υγεία σας...Ψάχνετε ό,τι πιο κομψό και δυνατό; Για ένα γενναιόδωρο ηλεκτρονικό τσιγάρο σε κάθε επίπεδο; Το Alter eGo A6 είναι πιο έξυπνος συνδυασμός λεπτού design και μεγάλης απόδοσης!..
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα