Γιατί η δημοσκόπηση του tromaktiko έγινε αντικείμενο συζήτησης από ξένους θεσμούς...

Τις πληροφορίες τις είχαμε από χθες, αλλά δεν ήταν σωστό να ευλογήσουμε τα γένια μας, πριν ακόμα μιλήσει ουσιαστικά ο λαός.

Για πολλοστή φορά, το tromaktiko κατάφερε να...
"διαλύσει" όποια δημοσκόπηση βγήκε πριν το δημοψήφισμα, παρόλο που αυτή τη φορά βγήκε στον αέρα (δείτε ΕΔΩ) χωρίς σταθμισμένα
αποτελέσματα, καθαρά λόγω έλλειψης χρόνου.

Τι κάνει όμως ξεχωριστές τις δημοσκοπήσεις του tromaktiko με αποτέλεσμα να είναι οι πιο έγκυρες από το σύνολο των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα;

Καταρχήν είναι ο όγκος του κόσμου, που μεσοσταθμικά αγγίζει τις 30 χιλιάδες συμμετοχές σε κάθε δημοσκόπησή σας.

Δεύτερος και πολύ σημαντικός παράγοντας, είναι η "ποιότητα" του αναγνωστικού κοινού. Όντας ουδέτερο και "απολιτίκ" blog, έχουμε αναγνώστες από όλες τις παρατάξεις αλλά και κοινωνικά στρώματα. Το blog μας, το διαβάζει ο άνεργος, αλλά με την ίδια ευκολία το διαβάζει και ένας εφοπλιστής μέσα από το γραφείο του ή ακόμα και από τη θαλαμηγό του. Άρα, δεδομένου της ανταπόκρισης των δημοσκοπήσεων μας, τα αποτελέσματα που βγάζουμε είναι πάντα αυτά που φτάνουν ακόμα και σε απόλυτα νούμερα.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε, ότι οι πληροφορίες μας από χθες έλεγαν ότι ξένες εταιρίες που παρήγγειλαν ελληνικές δημοσκοπήσεις, είχαν πάρει από τη Παρασκευή στα χέρια τους τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής μας ως την επικρατέστερη, παρόλο που είχε αστάθμιστο αποτέλεσμα.

Για άλλη μια φορά, όλη η ομάδα του tromaktiko θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για την εμπιστοσύνη που δείχνετε για την ενημέρωσή σας σε ένα από τα λίγα αμερόλυπτα και χωρίς κατευθύνσεις μέσο στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα