Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ AΓΑΠΗ»

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ομάδας της UNESCO-STAR F.C. και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και πολλών καλλιτεχνών για...
την ενίσχυση της ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ που δημιούργησε η Μαρί Κυριακού και η οποία στηρίζει 10 Ιδρύματα.

Ήταν
μια μέρα γιορτής, χαράς και προσφοράς, από τους θεατές που με τα τηλεφωνήματά τους ενίσχυσαν τη ΓΡΑΜΜΗ , ώστε να στηριχθούν οικονομικά τα Ιδρύματα, στα οποία διαβιούν και συντηρούνται παιδιά με προβλήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Μίνως Κυριακού, στον οποίο απενεμήθη τιμητική πλακέτα από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Τιμητική πλακέτα απένειμαν από την UNESCO και στην Μαρί Κυριακού, για το συνολικό κοινωνικό της έργο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές δόθηκαν τιμητικά μετάλλια.

Οι παίκτες της ομάδας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και οι ποδοσφαιριστές της UNESCO-STAR F.C., έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον φιλανθρωπικό αγώνα για να προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους και παράλληλα, να στηρίξουν τα Ιδρύματα που κινδυνεύουν να κλείσουν. Οι θεατές απόλαυσαν επίσης πλούσιο θέαμα από παραδοσιακά συγκροτήματα που χόρεψαν, αθλητικούς συλλόγους που έκαναν επιδείξεις, καθώς και θεατρικά παιχνίδια.

Τη σέντρα του αγώνα έκανε συμβολικά η Μαρί Κυριακού, αφού ευχαρίστησε όλους τους θεατές για τη συμμετοχή τους. Ο αγώνας έληξε 6-4 υπέρ των βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών της UNESCO-STAR F.C.
Keywords
Τυχαία Θέματα