Εξομολόγηση από την Βανδή: Η Δέσποινα μιλάει για το διαζύγιο!

Σε μια κατάθεση ψυχής, η coach του «The Voice» εξηγεί το τι πραγματικά συμβαίνει στο γάμο της...

ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ/ Περιοδικό YES

Είναι από τα ζευγάρια που οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. "Έχω χάσει κι εγώ το λογαριασμό" παραδέχεται εκείνη.

Η Δέσποινα Βανδή προτιμά να μην απαντά στις συγκεκριμένες φήμες και στα σενάρια που κυκλοφορούν. Αυτά έκαναν για μία ακόμη φορά την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες. Μόνο που τώρα η τραγουδίστρια άλλαξε τακτική. Μπορεί να μη μίλησε ευθέως για όσα υποστηρίζουν οι κακές γλώσσες, αλλά με τον τρόπο της τις έκανε να χάσουν τη... λαλιά τους.

Μια λέξη, μια φωτογραφία και μερικοί στίχοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν ο καλύτερος τρόπος να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. "Έρωτας" έγραψε η coach του "The Voice" κάτω από τη φωτογραφία του συζύγου της, δημοσιεύοντας λίγα λεπτά αργότερα στο Facebook απόσπασμα από ένα ποίημα, αφιερώνοντάς το σε εκείνον και σε όσους αισθάνονται ερωτευμένοι.

Παρότι κανείς τους δεν επιθυμεί να μιλά για την προσωπική τους ζωή, η Δέσποινα βλέποντας τις φήμες να επιμένουν αποφάσισε να βουλώσει τα κακοπροαίρετα στόματα. Μέσα από αυτούς τους ερωτικούς στίχους, απέδειξε πως η φλόγα της αγάπης τους όχι μόνο δεν έσβησε, αλλά ύστερα από 12 χρόνια γάμου είναι πιο δυνατή από ποτέ. Για εκείνη ο Ντέμης εκτός από σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της, του 7χρονου Γιώργου και της 11χρονης Μελίνας, παραμένει ο άντρας που ονειρεύεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.
Παρά το επιβαρυμένο τους καθημερινό πρόγραμμα φροντίζουν να ανανεώνουν τη σχέση τους, αφιερώνοντας τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους αποκλειστικά σε εκείνους. Σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν υπό το φως των κεριών ρομαντικά γεύματα στο αγαπημένο τους στέκι στα νότια προάστια, ακριβώς όπως έκαναν τον πρώτο καιρό του έρωτά τους. "Όταν είναι μαζί μοιάζουν σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι, έχοντας μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον", αποκαλύπτει στο "YES!" άτομο του στενού τους περιβάλλοντος. Οι δυο τους δεν αφήνουν τίποτα να επισκιάσει την ευτυχία τους, αντίθετα βρίσκονται στην πιο όμορφη και ώριμη περίοδο της σχέσης τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα