Έβγαλε 11.000 ευρώ επειδή «κόλλησε» στην κίνηση

Ο Paul Wood κατοικεί στο Λονδίνο και είναι μέλος ενός ψυχαγωγικού διδύμου που «ανεβάζει» φάρσες στα social media...
Μια… ηλιόλουστη ημέρα στην πόλη έζησε έναν απίστευτο «εφιάλτη», καθώς το μποτιλιάρισμα που συνάντησε ήταν ασύλληπτο.

Στην προσπάθειά του να γλιτώσει λίγη κίνηση, έστριψε σε ένα στενάκι, ωστόσο η κατάσταση δεν άλλαξε, καθώς κι άλλοι – πολλοί – οδηγοί είχαν σκεφτεί το ίδιο… κόλπο.

Παραμένοντας κολλημένος,
λοιπόν, παρατήρησε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο και φωτογράφισε, καθώς θυμήθηκε ότι μια σελίδα στο Facebook προσέφερε αμοιβή σε όποιον εντοπίσει ερειπωμένα σπίτια στο Λονδίνο.

«Είχα “κολλήσει” στη χειρότερη δυνατή κίνηση κοντά στο Kilburn κι έτσι αποφάσισα να στρίψω σε ένα στενάκι, το οποίο με άφησε καθηλωμένο για 25 λεπτά. Δίπλα μου ήταν ένα σπίτι, που δεν έμοιαζε με τις άλλες πολυτελείς κατοικίες εκεί γύρω. Τράβηξα, λοιπόν, μια φωτογραφία, σημείωσα τη διεύθυνση και τα ανέβασα στο YouSpotProperty.com, μια εταιρεία που είχα δει στο Facebook».

Η You Spot Property είναι μια εταιρεία που ζητά από τον κόσμο να στέλνει εικόνες και πληροφορίες για εγκαταλελειμμένα σπίτια. Μάλιστα, αν είσαι ο πρώτος, θα πάρεις μια δωροεπιταγή 22 ευρώ για την Amazon και άλλα μικροδωράκια.

Αν, όμως, αγοράσει τελικά η εταιρεία το οίκημα, τότε δικαιούσαι το 1% της τιμής πώλησης! Κάτι που έκανε στην περίπτωση του σπιτιού που εντόπισε ο Paul, αγοράζοντάς το έναντι 1 εκατ. λιρών και κάνοντάς τον πλουσιότερο κατά 11.000 ευρώ (10.000 λίρες).
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα