Έρχονται σύντομα οι πρώτοι ρομποτικοί οίκοι ανοχής

Μέχρι σήμερα, οι ρομποτικές ιερόδουλες δεν είναι τίποτε άλλο παρά επιστημονική φαντασία. Το διαβάζαμε στη σειρά βιβλίων...
«Γαλαξιακή Αυτοκρατορία» του Isaak Asimof και πήραμε μία ιδέα από το «Automata» με τον Antonio Banderas. Ακόμη και τότε όμως, η σκέψη πως οι οίκοι ανοχής θα μπορούσαν να γεμίσουν με «μηχανικά κορίτσια», έμοιαζε κάπως αλλοπρόσαλλη. Να λοιπόν που αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

H RealDoll, εταιρεία που ήδη παρασκευάζει
πλαστικές κούκλες για όλους τους kinky άντρες εκεί έξω, δήλωσε πως είναι έτοιμη να πάει τα πράγματα στο σεξ ένα βήμα πιο πέρα. «Ετοιμάζουμε ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που θα μπορεί είτε να συνδέεται με ρομποτική κούκλα, είτε να το βιώνει ο πελάτης με VR τεχνολογία» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Matt McCullen. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν δεν θα χρειάζεται να περιοριστείς στο ρομποτικό σεξ. Μπορείς, πολύ απλά, να περάσεις καλά και μόνος σου χρησιμοποιώντας την εικονική πραγματικότητα.
Την ίδια στιγμή, ο καθηγητής νομικών επιστημών John Danaher, αναφέρει πως τα ρομπότ είναι μία καλή ευκαιρία ώστε να ικανοποιήσουν οι άνθρωποι τα φετίχ τους. «Ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση, αν δημιουργηθούν συναισθηματικοί δεσμοί των πελατών με τα ρομπότ. Τα τελευταία δεν θα χρειάζονται να προσποιούνται οργασμούς» ανέφερε.

Φαντάσου δηλαδή μία κατάσταση όπου μέχρι τα τέλη του 2050, η Red Light District στο Άμστερνταμ θα έχει γεμίσει με πόρνες – ρομπότ. Τα οποία μάλιστα δεν θα μεταδίδουν σεξουαλικά νοσήματα, αλλά ούτε και θα είναι θύματα εμπόρων διακίνησης λευκής σαρκός.

Το μέλλον πλησιάζει. Η ερώτηση ωστόσο, είναι αν πράγματι το θέλουμε. Με τους ανθρώπους να έχουν ήδη απομακρυνθεί λόγω των social media και των dating ιστοσελίδων, ίσως οι ρομποτικές ιερόδουλες να είναι το τελευταίο και καταληκτικό χτύπημα στις ανθρώπινες σχέσεις.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα