Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2016 στην Ουάσιγκτον

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον το διάστημα 2-6 Οκτωβρίου 2016...

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα έχει επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Αμερικανικό Πεντάγωνο, στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και θα εγκαινιάσει το ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικού Υλικού AUSA 2016.

Η προώθηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στις διεθνείς αγορές και η εξασφάλιση συνεργασιών με άλλες αντίστοιχες βιομηχανίες, θα βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών, που θα έχει ο ΑΝΥΕΘΑ,
στο περιθώριο της έκθεσης AUSA 2016.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και διεξάγεται κάθε χρόνο, με εξειδικευμένους επισκέπτες και με τη συμμετοχή 600 και πλέον εταιρειών-εκθετών, ανάμεσά τους και ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες. Η Ελλάδα συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην έκθεση.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της επίσκεψης ο ΑΝΥΕΘΑ:

Τη Δευτέρα 3/10/16 ημέρα επίσημης έναρξης της Έκθεσης, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους αμυντικών βιομηχανιών.

Την Τρίτη 4/10/16 θα επισκεφθεί το Πεντάγωνο όπου θα συναντηθεί με την Elissa Slotkin (ActingAssistant Secretary of Defense for International Security Affairs) και θα ενημερωθεί από την DIA (Defense Intelligence Agency). Επίσης την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο AmericanHellenic Institute.

Την Τετάρτη 5/10/16 θα έχει συνάντηση με τον Διευθυντή DSCA (Defense Security CooperationAgency) Αντιναύαρχο Joseph Rixey, καθώς και σειρά άλλων συναντήσεων.

Την Πέμπτη 6/10/16 θα επισκεφθεί την Ελληνική Πρεσβεία, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους ανταποκριτές των ελληνικών μέσων ενημέρωσης. Στη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ ο ΑΝΥΕΘΑ θα παραχωρήσει επίσης συνεντεύξεις σε αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα