Κάτι "τρέχει" με Βαλαβάνη – Βασάλο: Το φλερτ είναι τόσο φανερό πια που τους έχουν πάρει στο "ψιλό" - «Γελάει και το λουλούδι στο αφτί της»!

Ρεσιτάλ ατάκας στο Happy Day για το φλερτ μεταξύ των δύο παικτών...
Η …ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει τις τελευταίες μέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor, πλέον δεν περνά απαρατήρητη. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται το φλερτ μεταξύ των δύο. Στο Happy
Day, το πρωί της Πέμπτης το τραπέζι πήρε φωτιά από τα σχόλια.

«Γελάει και το λουλούδι στο αφτί της! Και μόνο που σκέφτεται ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να φιλάει τον Κωνσταντίνο για να διαπιστώσουν πόσες θερμίδες καις με ένα φιλί…», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Το καταλαβαίνουν και οι συμπαίκτες…», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

«Υπάρχει μια αμηχανία στο τέλος της αγκαλιάς, που σημαίνει ότι κάτι υπάρχει», πρόσθεσε η Σταματίνα για την «ύποπτη» αγκαλιά και σηκώθηκε να κάνει αναπαράσταση με την Ελένη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, από την άλλη, έθιξε μια άλλη πτυχή του θέματος: «Όταν ενώθηκαν οι δύο ομάδες, η Ευρυδίκη έχασε το ενδιαφέρον της για τον Ντάνο γιατί βρήκε τον άλλον».
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικά, Βαλαβάνη – Βασάλο, Γελάει,epika, valavani – vasalo, gelaei