Έπαιζαν «φρουτάκια» σε κεντρικό καφενείο της Λάρισας

Οι τρεις κάμερες παρακολούθησης που ήταν συνδεδεμένες με ένα καταγραφικό μηχάνημα, δεν κατάφεραν να...
προειδοποιήσουν εγκαίρως τους υπεύθυνους ενός κεντρικού καφενείου στη Λάρισα για την επικείμενη εισβολή ανδρών της Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες για διενέργεια παράνομου τζόγου.

Η 56χρονη προσωρινά υπεύθυνη και η 57χρονη σερβιτόρα του καταστήματος δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στις ίδιες και σε τρεις θαμώνες, μία 66χρονη Ελληνίδα και δύο Αλβανούς ηλικίας 36 και 54 που έπαιζαν
το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» σε κάποιους από τους συνολικά 17 υπολογιστές.

Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με τον κεντρικό server, τις κάμερες και το καταγραφικό μηχάνημα και τρία ντοσιέ με ατομικές καρτέλες με τα πλήρη στοιχεία και τους κωδικούς πρόσβασης των πελατών που έπαιζαν τα απαγορευμένα παιχνίδια! Φαίνεται, μάλιστα, ότι γινόταν «χοντρός» τζόγος στο μαγαζί καθώς, εκτός από 278 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από το παράνομο παιχνίδι, βρέθηκαν και 192 αποδείξεις αγοράς καρτών ύψους 26.765 ευρώ!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και επιπρόσθετα στους εργαζόμενους για παράβαση υγειονομικών διατάξεων και του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Για τους ίδιους λόγους αναζητείται για να συλληφθεί ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου. Η 66χρονη πελάτισσα κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών καθώς βρέθηκαν πάνω της 19 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα