Έκθεση φωτογραφικού υλικού του Ν.Δαβανέλλου στις γειτονιές της πόλης

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις: «Η πόλη γιορτάζει και θυμάται…», με αφορμή δύο σημαντικές ιστορικές επε¬τείους που αφορούν: την συμπλήρωση 180 χρόνων από την...
Απελευθέρωση της πόλης της Λαμίας από τον Τουρκικό ζυγό και 100 χρόνων από την ολοκλήρωση των Βαλκανικών Πολέμων.

Στο πλαίσιο αυτό, στις γειτονιές της πόλης θα πραγματοποιηθεί Έκθεση φωτογραφικού υλικού του Νίκου Δαβανέλλου, με θέμα : «Πρόσωπα της Λαμίας» και «Όψεις της πόλης στο πέρασμα του Χρόνου» .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

΄΄Η Λαμία γιορτάζει και
θυμάται στις γειτονιές της ….΄΄

Έκθεση φωτογραφικού υλικού του Νίκου Δαβανέλλου, με θέμα : «Πρόσωπα της Λαμίας» και «Όψεις της πόλης στο πέρασμα του Χρόνου»

• Σάββατο 16 Νοεμβρίου ώρα 19:00 και Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 ώρα 11:00, Αμφιθέα, Αμφιθέατρο, οδός Καψάλη 40 (Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας)

• Σάββατο 23 Νοεμβρίου ώρα 19:00 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 ώρα 11:00, Άγιοι Θεόδωροι Λαμίας, 10ο Δημοτικό Σχολείο (Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων)

• Σάββατο 30 Νοεμβρίου ώρα 19:00 και Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 11:00, Νέα Μαγνησία Λαμίας, 5ο Δημοτικό Σχολείο (Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας)

Η «πόλη γιορτάζει και θυμάται…» τα ιστορικά γεγονότα, τα πρόσωπα, τη συμβολή της Λαμίας στα τεκταινόμενα, αλλά και τα επιτεύγματα της, σ’ αυτούς τους δύο αιώνες.

Οι εκδηλώσεις στις γειτονιές, θα συνεχιστούν και θα ανακοινώνονται μια εβδομάδα τουλάχιστον πριν την πραγματοποίησή τους.
lamia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα