Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη Πάτρα - Ανήλικες πουλάνε το κορμί τους για μόλις 5 ευρώ!

Με ανήλικες που πουλάνε το κορμί τους για 5 ευρώ πηγαίνουν οι Πατρινοί, καθώς όπως αναφέρει ιερόδουλη της πόλης... «οι Έλληνες έχουν χάσει το μυαλό τους και έγιναν δέκα φορές πιο διεστραμμένοι. Δεν αντιμετωπίζω στη δουλειά μου μόνο την οικονομική κρίση, αλλά και όλη αυτή την τρέλα στα μυαλά των Ελλήνων».

Στην Πάτρα οι περισσότερες ιερόδουλες είναι αλλοδαπές, οι οποίες πληρώνονται με ελάχιστα σε σχέση με άλλες εποχές χρήματα. Παρ όλο που η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη, τα τελευταία χρόνια o αριθμός των δηλωμένων γυναικών έχει υποσκελιστεί από ένα τσουνάμι ξένων αδήλωτων που προσφέρονται έναντι ευτελών ποσών που φτάνουν μέχρι και τα 5 ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές μεταφέρθηκαν στη χώρα αφού απάντησαν σε κάποια πλαστή αγγελία εργασίας, ή εξαναγκάστηκαν με ψυχολογική και σωματική βία. Άλλες πάλι εξωθούνται στην πορνεία με συναίνεση των ιδίων των μελών των οικογενειών τους.

Υπάρχει επίσης και η τεχνική του «εραστή», πράγμα που σημαίνει ότι η διακίνηση αρχίζει ύστερα από μια σχέση, η οποία μερικές φορές καταλήγει σε γάμο και παιδιά, τα οποία χρησιμοποιούνται ως μέσο εκβίασης από τους διακινητές για να εκδίδεται η κοπέλα. Με τα κορίτσια από την Αφρική, μια πιο πρόσφατη προσθήκη στο ελληνικό εμπόριο της συνουσίας, ο διακινητής ή ο "προστάτης" απειλεί τις ίδιες και τις οικογένειές τους με μαύρη μαγεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα