«Έχασα 100 εκατ. δρχ. σε μία μέρα»

Μπορεί κανείς να νομίζει ότι η ζωή στάθηκε απλόχερα στον Γιώργο Χειμωνέτο, αλλά ο ίδιος το διαψεύδει!
Βρέθηκε δύο φορές χωρίς μία στην τσέπη και χρειάστηκε να ξεκινήσει από την αρχή, ενώ ήταν από τους πρώτους που ήρθαν αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση!

«Δυο φορές έμεινα χωρίς μία δραχμή στην τσέπη. Την πρώτη ήταν όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, που πουλήσαμε τα πάντα για να τον σώσουμε. Δεν τα καταφέραμε τελικά και από εκεί που ήμασταν οικονομικά ανεξάρτητοι βρεθήκαμε χωρίς μία. Δεν είχα χρήματα ούτε για να πάω
να σπουδάσω. Είχα πάει τότε στην Κομοτηνή, έμενα σε μία φοιτητική εστία, δεν είχα κρεβάτι να κοιμηθώ και πήραμε ένα στρώμα. Το ξεπεράσαμε όμως, επέστρεψα στην Αθήνα, ήμουν επίμονος, πάλεψα αφοσιώθηκα στην ποδηλασία, έφερα κάποιες διακρίσεις, μπήκε και το μόντελινγκ στη ζωή μου και κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα» είπε ο Γιώργος στο περιοδικό «Λοιπόν».

Τη δεύτερη φορά που έμεινε χωρίς φράγκο: «τότε ήμουν ήδη αθλητής κι ένα συμβάν στάθηκε η αφορμή για να χάσω 100 εκατομμύρια δραχμές σε μία μέρα. Επρόκειτο για χρήματα που θα έπαιρνα από χορηγούς και σπόνσορες σε κάποιο διάστημα. Πάλεψα και πάλι πολύ σκληρά, το 2004 βγήκα Ολυμπιονίκης και ξαναέστρωσα τη ζωή μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα