Δοκίμασα και εγώ τις ελληνικές βραβευμένες πάνες στον γιο μου! Το αποτέλεσμα...;

Μετά από πολλές ώρες διάβασμα σχετικά με την μητρότητα, αλλά και πολλές ώρες πρακτικής -μιας και ο μικρός μου είναι πλέον 20 μηνών- συνειδητοποίησα, πως είναι στη φύση της μαμάς να ξέρει, χωρίς να ξέρει, ποιο είναι το...
καλύτερο για το παιδί της!
Όσο και να διαβάσεις σε βιβλία, περιοδικά και ότι και αν δεις στη τηλεόραση, η σωστή επιλογή πηγάζει από μέσα σου την στιγμή που την χρειάζεσαι!
Το μόνο κακό σε όλη την ιστορία της επιλογής, είναι πως τις περισσότερες φορές το καλύτερο πάει παρέα με το ακριβότερο. Αν όμως είσαι ψαγμένη μανούλα σαν εμένα, τότε θα ξέρεις πως υπάρχουν κάποιες
ευκαιρίες, που δεν τις χάνεις με τίποτα!
Το μεγαλύτερο έξοδο που έχει συνήθως ένα παιδί, αφού γεννηθεί είναι οι πάνες του. Ξοδεύουμε μια περιουσία σε αυτές καθώς είναι κάτι που το παιδί χρειάζεται από την πρώτη μέρα της ζωής του. Σας έχω όμως ευχάριστα νέα, που είμαι σίγουρη θα σας αρέσουν πολύ!
Πριν από λίγο καιρό, είδα στο daddy cool ένα άρθρο για μια εταιρία ελληνική, που υποσχόταν φθηνές πάνες, κατασκευασμένες με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά κριτήρια, που θα ερχόντουσαν στη πόρτα μου με αντικαταβολή και δωρεάν μεταφορικά, κάτι που γίνεται σε όλη την Ελλάδα.
Μπορούσα ακόμη να ξεκινήσω συνδρομή με την εταιρία και να έρχονται αυτόματα ανά περίοδο οι πάνες στη πόρτα μου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Δηλαδή θα έμπαινα στο site τους, θα επέλεγα το νούμερο του μικρού μου, και θα ερχόταν οι πάνες στη πόρτα μου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 1-2 μέρες! Ουαου!

Η εταιρία αυτή λέγεται AGNOTIS (δείτε ΕΔΩ) και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα σας κρύψω πως είχα τις αμφιβολίες μου, γιατί όταν πρόκειται να αγοράσεις κάτι που έχει να κάνει με την υγιεινή του παιδιού σου μαγκώνεσαι. Έτσι λοιπόν τηλεφώνησα στην εταιρία και ζήτησα να μάθω πληροφορίες! Στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν πως πρόσφατα, οι πάνες τους είχαν ανανεωθεί! Έγιναν πιο απορροφητικές χάρη στον ειδικό απορροφητικό πυρήνα, τα πλαϊνά φράγματα τους συγκρατούν πλέον καλύτερα από κάθε άλλη φορά και το σύστημα βέλκρο που διαθέτουν, επιτρέπει περισσότερα άνοιξε-κλείσε σε εμάς τις μανούλες! Έτσι προχώρησα στη παραγγελία!
Μια μέρα κιόλας μετά την παραγγελία τα είχα στα χέρια μου. Ενθουσιάστηκα καταρχήν με την γρήγορη παραλαβή αλλά και με τα σχέδια της πάνας που επιτέλους ήταν μοντέρνα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πήραν το βραβείο καλύτερου design σε όλη την Ευρώπη!
Με μια δεύτερη ματιά συνειδητοποίησα την καλή τους ποιότητα και τα must στοιχεία μιας πάνας που είναι ορατά με το βιονικό μάτι μιας μαμάς. Αυτά είναι η ελαστικότητα στη μέση, η απαλή υφή στο εσωτερικό της και φυσικά τα πλαϊνά φράγματα που αποτρέπουν τις διαρροές που όλες μας μισούμε!
Αφού πέρασε το οπτικό τεστ με επιτυχία, αποφάσισα να τη φορέσω στο γιο μου. Πλέον δεν ήμουν διστακτική γιατί είχα δει την ποιότητα. Του τη φόρεσα το βράδυ γιατί τη φοράει την πάνα περισσότερες ώρες και έτσι θα ήμουν σίγουρη για την απορροφητικότητά της. Το πρωί που τον άλλαξα, η πάνα ήταν σχεδόν στεγνή αν και βαριά. Από αυτό κατάλαβα, ότι ενώ το παιδί έβρεχε την πάνα του, εκείνη συνέχιζε να τον κρατάει στεγνό! Δεν χρειαζόμουν παραπάνω κίνητρα από αυτό... Όλα ήταν υπέρ τους! Από την τιμή ως και την άριστη ποιότητα.
Τελικά βρήκα τον σύμμαχό μου για τη φροντίδα και την υγιεινή του παιδιού μου. Εχω άριστης ποιότητας ελληνικές πάνες , από την άνεση του σπιτιού μου, και η τιμή τους είναι τόσο χαμηλή που εξοικονομώ χρήματα! Πριν λίγo καιρό είδα και στη Φαίη, στο "Το πρωινό" του ANT1 (δείτε εδώ στο 01:23:15), που παρουσιάζανε τις πάνες AGNOTIS. Η αλήθεια είναι πως σε τέτοιου είδους εκπομπές, με τόση μεγάλη τηλεθέαση, που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τη γυναίκα στο γενικότερο πλαίσιο, δεν θα παρουσίαζαν μια εταιρία που δεν τηρεί τις προδιαγραφές, ούτε αν είχαν έστω την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητά τους.
Η μητρότητα είναι ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και συνάμα ο δυσκολότερος. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα μπορούσα να αγαπήσω κάποιον τόσο πολύ όσο τον γιο μου, πως η έννοια της λέξης «ευθύνη» θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις και θα αποκτούσε τόσο μεγάλο νόημα. Φροντίζω να κάνω τις καλύτερες επιλογές για εκείνον και να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη...! Σας συμβουλεύω να δοκιμάσετε τις πάνες AGNOTIS, για να τις λατρέψετε όσο και εγώ!
Για να επισκεφτείτε το site της εταιρίας AGNOTIS, πατήστε εδώ και κάντε την παραγγελία σας απλά και γρήγορα! Και μην ξεχνάτε πως θα σας αποσταλεί εντελώς δωρεάν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε!!!
Και αφού η μέρα μας τελειώσει, κοιμόμαστε γλυκά και... στεγνά! Δείτε και σεις! Το παιδί είναι στεγνό μετά από 7 ώρες!

Εδώ κορίτσια δείτε τα φοβερά σχέδια της πάνας!
Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε από ΕΔΩ
ΚΙ ΟΜΩΣ - Οι καλύτερες πάνες είναι Ελληνικές...Η καλύτερη μαμά είναι η Ελληνίδα. Γι’ αυτό και η καλύτερη φροντίδα είναι ελληνική. Αυτό δηλώνει η ελληνική εταιρία...
Διαβάστε περισσότερα »
Έχεις μωράκι; AYTEΣ ΕΙΝΑΙ οι ελληνικές πάνες που έχουν κερδίσει όλη την Ελλάδα! [photos]Τώρα κανένας γονιός δε χρειάζεται να περιμένει κάθε εβδομάδα τις προσφορές και να ψάχνει σε όλα τα super market για την καλύτερη τιμή πάνας...
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα