Δήμος Αμαρουσίου: Νέα διανομή προϊόντων για τους ωφελούμενους του Επισιτιστικού Προγράμματος και του προγράμματος διανομής τροφίμων μέσω του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Μεγάλες ποσότητες νωπού κοτόπουλου διανεμήθηκαν σε 311 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του...
Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και στους έξι Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη «Αμάλθεια», με συντονιστή το Δήμο Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, παρελήφθησαν 1770 τεμάχια κοτόπουλο τα οποία διανεμήθηκαν ως εξής:
500 τεμάχια στο Δήμο Αμαρουσίου, 190 τεμάχια στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, 200 τεμάχια στο Δήμο Παπάγου- Χολαργού, 250 τεμάχια
στο Δήμο Πεντέλης, 150 τεμάχια στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και 480 τεμάχια στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Επίσης διανεμήθηκαν 728 κιλά ρύζι σε 83 ωφελούμενους του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων μέσω του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.).

Παράλληλα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου διατέθηκαν 25 τεμάχια κοτόπουλου και 150 κιλά ρύζι, καθώς και 45 τεμάχια κοτόπουλου και 150 κιλά ρύζι στο Αμαλίειο Οικοτροφείο.

Η παράδοση στους δικαιούχους του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα –Καλαντζάκη.

Τις προσεχείς ημέρες ο συντονιστής του προγράμματος Δήμος Αμαρουσίου πρόκειται να διανείμει στους συμπράττοντες Δήμους είδη ατομικής υγιεινής και συγκεκριμένα 82 τεμάχια βρεφικές πάνες, 708 τεμάχια σαμπουάν, 168 τεμάχια υγρού πιάτων και 2176 τεμάχια υγρό γενικού καθαρισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα