Δήλωση Μενέλαου Δασκαλάκη για δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας

Με απογοήτευση αλλά και οργή, διάβασα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας...
«Παραπολιτικά» με τίτλο «Φιάσκο με όνομα, επίθετο, ενόχους» στο οποίο υπάρχουν και αναφορές στο πρόσωπό μου.

Ο «πληροφοριοδότης» του εν λόγω δημοσιεύματος έχει πράγματι όνομα κι επίθετο και είναι ο αποκλειστικός ένοχος για το φιάσκο. Προδίδεται μόνος του μέσα από τέτοια τεχνάσματα απελπισίας και δεν τον σώζουν οι «στενές επαφές» της τελευταίας εβδομάδας με την εφημερίδα.

Η θρασύτητα όμως δεν έχει όρια. Χρησιμοποιείται
το φιάσκο από αυτούς που το δημιούργησαν για να πλήξουν την ενότητα της της ΝΔ διαλύοντάς την.

Η προσπάθεια για διάσπαση της παράταξης, που είναι ο τελικός στόχος κάποιων, έχει ξεκινήσει.

Το έχουν θέσει σε εφαρμογή αυτοί που δεν θέλουν τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εκφράζοντας ένα ευρύ πολιτικό φάσμα, από την παραδοσιακή Δεξιά μέχρι το φιλελεύθερο κέντρο και τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας.

Το έχουν θέσει σε εφαρμογή αυτοί που προκειμένου να έχουν αρχηγική καρέκλα δεν διστάζουν να διασπάσουν την παράταξη, να τη μικρύνουν, να τη φέρουν στα δικά τους μέτρα. Δεν μπορούν να γίνουν αρχηγοί μιας μεγάλης παράταξης γιατί οι ίδιοι είναι μικροί.

Ανήκω συνειδητά και με πλήρη πολιτική ευθύνη στους διαχρονικούς θεματοφύλακες των ιδρυτικών αρχών και αξιών της Νέας Δημοκρατίας. Θα είμαι απέναντι σε «πληροφοριοδότες» και διασπαστές που σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες και μπροστά σε εθνικά αδιέξοδα, επιλέγουν να γίνουν όχι μόνον εχθροί της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εχθροί της χώρας.

Άμεσα θα προχωρήσω σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες έναντι στους κατά νόμο υπεύθυνους της εφημερίδας και το συντάκτη του άρθρου: Γιάννη Κουρτάκη, Παναγιώτη Τζένο, Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Κατσίγιαννη.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα