Δεν θα πιστεύετε ποιος παίκτης έχει κάνει τις περισσότερες ήττες στο Survivor [photos]

Ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας...

Τα πράγματα στο Survivor έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει. Ορισμένοι παίκτες θεωρούνται φαβορί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν «καταδικαστεί» ως οι πιο αδύναμοι κρίκοι. Κατά πόσο, όμως, έχει βάση η άποψη των πολλών; Σύμφωνα με τον υπολογισμό νικών και ηττών των παικτών, μάλλον το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει σαφή εικόνα των ικανοτήτων του κάθε παίκτη. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνει κανείς μελετώντας τα στατιστικά
του κάθε παίκτη στην ιστοσελίδα survivor2017.gr. Το λάθος του κοινού μάλιστα δεν έγκειται στις νίκες, μα στις ήττες Διάσημων και Μαχητών. Τι εννοούμε; Ότι το απόλυτο φαβορί του Survivor, o Ντάνος, έχει πράγματι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στο παιχνίδι.

Τα στατιστικά δείχνουν πως έχει κερδίσει 76 αγώνες από τους 125 στους οποίους έχει λάβει μέρος. Το ποσοστό νικών του, λοιπόν, ανέρχεται στο 60,8% αφού έχει ηττηθεί μόλις 49 φορές!

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο νικητής του Survivor θα είναι άντρας. Γι’ αυτό και απόψε θα «μελετήσουμε» τα στατιστικά των ανδρών σε διάσημους και μαχητές. Πρώτος και με διαφορά είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ποιος είναι , όμως, παίκτης που έχει σημειώσει τις περισσότερες ήττες σε απόλυτο αριθμό; Το μυαλό των περισσοτέρων θα πάει στον Bo και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Μέγα λάθος. Τα ποσοστά αποδεικνύουν πως ο παίκτης που έκανε τις περισσότερες ήττες είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Κι αυτό, διότι θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του. Ποιος είναι;

Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος. Ο δημοφιλής «μαχητής» έχει παίξει συνολικά σε 126 αγώνες, έχοντας κερδίσει τους 62. Στους υπόλοιπους 64 βγήκε χαμένος, έχοντας εξασφαλίσει ποσοστό νικών που ανέρχεται στο 49,2%. Η έκπληξη φυσικά δεν έγκειται στο γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος έχει κάνει 64 ήττες (οι περισσότερες από όλους τους άντρες- μόνο η Σάρα έχει περισσότερες) καθώς ο αριθμός αγώνων που έχει δώσει είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα μεγαλύτερος από άλλους παίκτες.

Η έκπληξη και αυτό που δεν περίμεναν πολλοί είναι ότι ένας τόσο δυνατός παίκτης όπως ο Κωνσταντίνος δεν θα είχε θετικό πρόσιμο στην αναλογία νικών-ηττών.

Υπάρχουν βέβαια άνδρες διαγωνιζόμενοι με χαμηλότερο ποσοστό νικών, όπως ο Bo (36,5%), o Σπαλιάρας (38,1%), ο Κοκκινάκης (40,7%) και ο Χρανιώτης (49,1%). Οι συγκεκριμένοι έχουν παίξει πολύ λιγότερα ματς.
Πιο συγκεκριμένα:
Μπο: Σε 74 αγώνες 27 νίκες 47 ήττες
Κοκκινάκης: Σε 81 αγώνες 33 νίκες 48 ήττες
Εξαιρετικά είναι και τα ποσοστά του Μάριου Πρίαμου ο οποίος έχει παίξει σε 115 ματς και έχει 68 νίκες και 47 ήττες. Θετικό είναι και το πρόσιμο της Ευρυδίκης η οποία σε 132 ματς έχει 75 νίκες και 57 ήττες.
Αυτή που έσπασε όλα τα ρεκόρ είναι η αγαπημένη μας Λάουρα η οποία έπαιξε σε 76 ματς, απ’ τα οποία έχασε τα 50 και κέρδισε τα 26. Αν σκεφτεί κανείς ότι κατά τη δια΄ρκεια της παραμονής της στο παιχνίδδι κέρδισε περίπου 26.000 καταλαβαίνει κανείς ότι χιλιάρικο και νίκη της βγήκε το μαλλί (Ούτε ο Μέσι τέτοια αναλογία).
Keywords
Τυχαία Θέματα