ΔΕΙΤΕ τους αδερφους Αντετοκούνμπο να ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ στα τεθωρακισμένα Αυλώνα... [video]

Παρουσιάστηκαν στο κέντρο εκπαιδεύσεως τεθωρακισμένων ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο...

Στο κέντρο εκπαιδεύσεως τεθωρακισμένων στον Αυλώνα παρουσιάστηκαν λίγο μετά τις 15:00 ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αφού έλαβαν από τη στρατολογία τα σχετικά έγγραφα, με τα οποία καλούνται να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Ο 22χρονος άσος των Μιλγουόκι Μπακς και ο 24χρονος αδερφός του πρόκειται να πάρουν αναβολή στράτευσης μέχρι τον επόμενο Μάιο, λόγω υποχρεώσεων, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους περισσότερους επαγγελματίες
αθλητές.

Το μόνο που απομένει να φανεί είναι αν ο διοικητής του στρατοπέδου θα τους δώσει άδεια διανυκτέρευσης ή θα περάσουν το βράδυ εκεί. Ωστόσο, και οι δύο ειναι άνετοι και προετοιμασμένοι, καθώς έχουν φέρει μαζί τους ρούχα, σε περίπτωση που πρέπει να περάσουν τη νύχτα στον Αυλώνα.

Αύριο ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παρουσιαστούν στη Στρατολογία Αθηνών, προκειμένου να πάρουν τα χαρτιά της αναβολής τους.

Να σημειωθεί πως οι δύο αθλητές, που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά, έχουν επιλέγει να υπηρετήσουν στο όπλο των Διαβιβάσεων, ενώ η θητεία τους είναι τρίμηνη, καθώς είναι κάτοικοι εξωτερικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα