Δείτε τι έπαθε θανατοποινίτης βιαστής 15 λεπτά πριν τον σκοτώσει η ένεση...

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι θανατοποινίτης...
υπέφερε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να καταλήξει, έπειτα από χορήγηση νέας θανατηφόρας ένεσης κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής του.
Ο 53χρονος Ντένις ΜακΓκουάιρ καταδικάστηκε σε θάνατο για το βιασμό και τη δολοφονία εγκύου γυναίκας το 1989 και κρατείτο σε φυλακή του Οχάιο.

Όταν έφτασε η ημέρα της εκτέλεσής του, οι αρμόδιοι υπάλληλοι χρησιμοποίησαν μία νέα ένεση που περιέχει δύο φάρμακα που για πρώτη
φορά χρησιμοποιήθηκαν.

Η επίδραση των φαρμάκων, όμως, δεν ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο άνδρας να περάσει τα τελευταία λεπτά της ζωής του, βασανιστικά και επώδυνα.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο 53χρονος προσπαθούσε να ανασάνει για πάνω από δέκα λεπτά, είχε σπασμούς και πόνους, ενώ υπέκυψε έπειτα από ένα τέταρτο.

Την εκτέλεση παρακολούθησαν η κόρη και ο γιος του, τους οποίους ένα λεπτό από τη χορήγηση των φαρμάκων χαιρέτησε με το χέρι του, ενώ ελαφρά ανασηκωμένος τους είπε «σας αγαπώ».

Στους συγγενείς του θύματος έστειλε επιστολή, όπου τους έγραψε ότι θα πάει στον παράδεισο και θα τους βρει εκεί. Πάντως, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, ανέφερε πως η εκτέλεση του 53χρονου ήταν λιγότερο επώδυνη από το θάνατο της εγκύου.
Keywords
Τυχαία Θέματα