Σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το tweet της Λένας Διβάνη όπου αποκαλούσε «τζαμπατζή» το 19χρονο που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το tweet της συγγραφέως και ιστορικού Λένας Διβάνη για το τραγικό περιστατικό με τον 19χρονο που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να...
ξεφύγει από τον ελεγκτή του τρόλεϊ που τον είχε εντοπίσει να έχει επιβιβαστεί χωρίς εισιτήριο.

«Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό», έγραψε χαρακτηριστικά η Λένα Διβάνη.

Οι αντιδράσεις «φίλων» και άλλων χρηστών του Διαδικτύου έντονες με κάποιους να εκφράζουν την
αντίθεσή τους με τη δήλωση της συγγραφέως, άλλους να της επιτίθενται, ορισμένους άλλους να εκφράζουν την έκπληξή τους από τη στάση ενός «πνευματικού ανθρώπου» και ορισμένους να διαμαρτύρονται έντονα για το γεγονός ότι η ιστορικός χαρακτήρισε «τζαμπατζή» ένα νεκρό παιδί.

Η ίδια, πάντως, πριν από λίγο έσπευσε να σχολιάσει τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την αρχική της ανάρτηση γράφοντας στο Facebook:«Ειναι απίστευτο ότι μια φραση που στην ουσία έλεγε ότι το τραγικό αυτό ατύχημα δεν σημαινει ότι το επάγγελμα του ελεγκτή (που υπαρχει σε ολο τον κοσμο χωρις εξαιρεση) ειναι ρουφιανια, κατεληξε σ' αυτο το παραλήρημα μίσους. Λυπάμαι πολύ».

Πηγή: iefimerida
Keywords
Τυχαία Θέματα