Χέρι βοήθειας σε 166 οικογένειες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

από το Γραφείο ΤύπουΓια μια ακόμη χρονιά, ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη στέκεται με ευαισθησία και ανθρωπιά στηρίζοντας την ελπίδα δεκάδων οικογενειών που αντιμετωπίζουν.. σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το Δίκτυο Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του δήμου μοίρασε ήδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 166 οικογένειες σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η σκέψη μας είναι στραμμένη σε αυτούς που
χρειάζονται το ενδιαφέρον και την αγάπη μας. Ετοιμότητα υπάρχει και για επιπρόσθετη βοήθεια εφ΄όσον αξιολογηθούν περιπτώσεις.

Εκτός από τις προμήθειες ειδών που έκανε ο δήμος και διέθεσε στις οικογένειες, χορηγοί και συμπαραστάτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας είναι εταιρείες του δήμου μας αλλά και όλης της χώρας που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση αλληλεγγύης που τους απευθύναμε, προσφέροντας τρόφιμα και πολλά προϊόντα.

Αισθανόμαστε ως ελάχιστη ανταπόδοση της υποστήριξης που προσέφεραν να ευχαριστήσουμε δημόσια τις εταιρείες, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΙΚΑΣ ΑΕΒΕ, ΜΑΤΗΣ Α.Ε, ΖΑΠΡΟΥΔΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ELBISCO, ION, ΕΥΡΗΚΑ, PROCTER & GABLE, EURIMAC ΑΕ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, ΚΑΦΕΣΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, AGRINO AE, ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΪΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕΒΕ, ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΓΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ Ε.ΠΕ., ΠΑΛΛΙΡΟΙΑ ΑΕ, Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, την Αστική μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ που μας ενέταξε στο δίκτυό της, καθώς και τους συμπολίτες μας εμπόρους ξυλείας, ΠΑΛΙΑΧΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, ΜΠΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΕΡΑΣΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΑΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και WOOD SHOP για την σημαντική προσφορά τους. Τέλος ένα θερμό ευχαριστώ ανήκει σε δεκάδες ακόμη απλούς ανώνυμους πολίτες που στάθηκαν και αυτή τη φορά αρωγοί στον αγώνα μας.

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αφού τόνισε τη μεγάλη αξία της πρωτοβουλίας δήλωσε σχετικά: «Απλώνουμε το χέρι για να δώσουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας. Οι 166 αυτές οικογένειες είναι κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του δήμου μας. Η σκέψη και οι πράξεις μας είναι σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι απόφασή μας να μην αφήσουμε κανένα μόνο. Θα στηρίξουμε την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσοι προσφέρουν με ανιδιοτέλεια από το υστέρημά τους σε αυτόν τον αγώνα. Τις εταιρείες, τα σωματεία, τους απλούς ανθρώπους. Προσφέρουν σε έναν ευλογημένο σκοπό. Κάνουν μια πράξη που δείχνει κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Δεκάδες συνάνθρωποί μας θα περάσουν χάρη στην ευαισθησία τους τα Χριστούγεννα τουλάχιστον με ζεστασιά και αξιοπρέπεια. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Γιαννούδη και τους συνεργάτες μας στις Κοινωνικές Υπηρεσίες που έκαναν έναν μεγάλο αγώνα με διακριτικότητα και δίχως να θίξουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων αυτών να τους εντοπίσουν, να αξιολογήσουν τις ανάγκες τους και εν τέλει να τους χαρίσουν ένα Χριστουγεννιάτικο Χαμόγελο Αγάπης»
Keywords
Τυχαία Θέματα