Μπορούμε να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας; Αναγνώστης αναρωτιέται και ελπίζει...

Κυριε Σαμαρα, δεν σας πιστευουμε οτι νοιαζεστε για το μελλον των νεων. Εχετε αποδειξει πως θα θυσιαζατε τα παντα για να ειστε πρωθυπουργος, γιατι ειναι το μονο που σας ...
νοιαζει. Έχετε ηδη θυσιασει χιλιαδες Έλληνες νεους και το μονο σιγουρο ειναι πως θα συνεχισετε να το κανετε, οποτε σταματηστε να χρησιμοποιειτε την εκφραση
"νοιαζομαστε για τους νεους" γιατι μας προσβάλλετε. Και σταματηστε να χρησιμοποιειτε σαν προφαση τους νεους ανθρωπους που σας στηριζουν γιατι ολοι ξερουμε ποιοι σας στηριζουν. Ειναι οι νεοι που δεν νοιαζονται για το μελλον τους, οι νεοι που στα 18 τους χρονια αποφασισαν να μπουν σε μια παραταξη και να ακολουθησουν το δικο σας μονοπατι.

Κυριε Τσιπρα, φτανει πια να μας το παιζετε νεος και να συμπεριφερεστε σαν νεος…Το μυαλο σας και οι αντιληψεις σας ειναι πολυ γερικες για να βοηθησετε τους νεους. Η γραβατα που δεν φορατε δεν μπορει να πεισει κανεναν οτι νοιαζεστε για τους νεους παρα μονο να βγειτε στην κυβερνηση. Μην νομιζετε οτι ολοι οι νεοι που σας στηριζουν σας στηριζουν γιατι σας πιστευουν. Ειστε η εσχατη λυση για μια αλλαγη που ολοι ξερουμε οτι δεν θα οδηγησει πουθενα.

Κυριε Θεοδωρακη, ότι ισχυει για τον κυριο Τσιπρα ισχυει και για σας. Μονο που στην περιπτωση σας, αντι για την γραβατα που δεν φοραει ο κυριος Τσιπρας, το σημα κατατεθεν σας για να προσεγγισετε τους νεους ειναι η τσαντα. Όλοι καταλαβαμε ποιοι σας εχουν βαλει να ιδρύσετε αυτο το κομμα και σε συγκεκριμενη στιγμη. Στην πιο κρισιμη στιγμη της χωρας.

Κυριε Βενιζελο, εσεις και το κομμα σας αποδειξατε πως το μονο που σαν ενοιαζε ηταν η εξουσια και τα οφελη της…Tο μονο που σας ενοιαζε ηταν τα λεφτα που θα κλεβατε.αποτυχατε παταγωδως και το μονο που σας μενει να κανετε ειναι να εξαφανιστειτε.δεν σας θελουμε ουτε εσας ουτε τους φανατικους πασοκους που ψηφιζουν πασοκ, γιατι ετσι εκαναν παντα.

ΚΚΕ: Δεν μπορουμε να προχωρησουμε στο μελλον με αντιληψεις και καθεστωτα που ανηκουν στο παρελθον και εχουν αποδεδειγμενα κανει κακο.

Xρυση Aυγη: H λυση που επιλεγουν πολλοι νεοι για την αλλαγη και την αντιδραση. H ελλιπέστατη παιδεια που εχουμε στην Eλλαδα, και για αυτο εχουν φροντισει ολοι οι προαναφερομενοι, οδηγει πολλους νεους στο να στηριζουν ναζιστες. Mπορουμε να σας εξαφανισουμε ανα πασα στιγμη και να αποτρεψουμε το κακο που θα κανετε στην χωρα μας και σε μας τους νεους.

Οποτε εσενα 22 χρονε ανεργε που τελειωσες μολις την σχολη σου και δεν μπορεις να κανεις ονειρα,ε σενα 20χρονε φοιτητη που το μονο που σε νοιαζει ειναι η διασκεδαση και τα ποτα, εσενα 18 χρονε μαθητη που οι γονεις σου χαλανε μια ολοκληρη περιουσια, ετσι γιατι ολοι το κανουν και γιατι πρεπει και εσυ αναγκαστικα να περασεις στο πανεπιστημιο, γιατι αλλιως εισαι αποτυχημενος σε ρωταω: μπορεις να παρεις το μελλον στα χερια σου???

Μπορεις να αγωνιστεις για ενα αξιολογο συστημα παιδειας?

Μπορεις να αγωνιστεις για να μην εισαι ανεργος???

Μπορεις να αγωνιστεις για να μην σε εκμεταλλευονται οι εργοδοτες ???

Μπορεις να αγωνιστεις για να μην μεταναστευσουν αλλοι φιλοι μας, αλλα αδερφια μας,αλλοι συντροφοι μας, εμεις οι ιδιοι…..

Η λυση ειναι μια…να παρουμε το μελλον στα χερια μας…συλλογικοτητα, αλληλεγγυη ,αγωνας για τα δικαιωματα μας…αυτες πρεπει να γινουν οι βασικες μας αρχες.μπορουμε να πεισουμε τους γονεις μας να αλλαξουν.ολοκληρη την ζωη τους κανουν αγωνα για να μας μεγαλωσουν. Πιστευετε πως δεν θα αλλαξουν τις αντιληψεις τους για να εχουν τα παιδια τους ενα καλυτερο μελλον.να α εξαφανισουμε τον ρατσισμο,τον φασισμο,τον ναζισμο .να σταματησουμε να αδιαφορουμε για τα παντα…γιατι ετσι αδιαφορουμε για το ιδιο μας το μελλον.να εξαφανισουμε ολες τις κομματικες παραταξεις απο τα πανεπιστημια.να φτιαξουμε το δικο μας κινημα με αυτο-οργανωση.γιατι οχι και να μπουμε στην βουλη και να αποφασιζουμε εμεις κατευθειαν για το μελλον μας και οχι οι απολιτικοι…

Να ξεκινησουμε συγκεντρωσεις σε καθε πολη…σε καθε γειτονια …οι νεοι ολοι…!!!

Να αφησουμε απ’εξω καθε ιδεολογια και καθε πολιτικη..να παλεψουμε για το μελλον μας.

Εσυ που μολις το διαβασες πεστο σε ολους τους φιλους σου….κανε την αρχη…να γινουμε ενα αληθινο ποταμι, το οποιο θα παρασυρει ολους οσους προσπαθησουν να βλαψουν τους νεους…

Το μελλον μας ανηκει μονο αν αγωνιστουμε για αυτο...

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα