Μπήκαμε στο ιδιωτικό club του Donald Trump στο Palm Beach και τυφλωθήκαμε ... από το κιτς

Λέγεται Μar-a-lago και βρίσκεται στην πιο φημισμένη περιοχή της Φλόριντα, εκεί όπου έχουν τα σπίτια του μερικοί από τους πιο...
διάσημους και πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Η τεράστια έπαυλη αλλά και οι μεγάλες εκτάσεις που περιβάλλουν την πρώην ιδιωτική κατοικία του αμερικανού μεγιστάνα και Προέδρου των Η.Π.Α. Donald Trump έχουν εδώ και κάποια χρόνια μετατραπεί σε ένα υπερπολυτελές ιδιωτικό club για να συναντιούνται και να ξεκουράζονται
οι πλέον ισχυροί του κόσμου τούτου.

Με τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν στραφεί σχεδόν εξ ολοκλήρου πάνω στο νέο Πρόεδρο της Αμερικής φωτογραφίες από το εσωτερικό του συγκεκριμένου club κάνουν το γύρο του ίντερνετ.

Η έκτασή του είναι 81 στρέμματα και περιλαμβάνει κήπους που είναι αριστοτεχνικά επιμελημένοι, καθώς και θέα στον ωκεανό. Το κτίσμα περιέχει στο σύνολό 128 δωμάτια.

Σχεδιασμένο για να παρέχει πολυτέλειες παγκοσμίου κύρους στα μέλη του, το club προσφέρει ιδιωτική παραλία και μια πισίνα μπροστά στον ωκεανό, ένα πολυτελές spa, φαγητό, γήπεδα τένις πρωταθλητικού επιπέδου, κέντρο ευεξίας και υψηλής ποιότητας διασκέδαση. Είναι, επίσης, το ιδανικό μέρος για κοινωνικά και εορταστικά events, γάμους και gala.

Το club χρεώνει μη-επιστρέψιμη ετήσια συνδρομή ύψους 100.000 δολαρίων, με επιπρόσθετα ετήσια τέλη 14.000 δολάρια και 2.000 δολάρια για παροχή φαγητού. Τζάμπα πράγμα.

Ωστόσο το κιτς παραμένει εκτυφλωτικό και εδώ, αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς από τον άνθρωπο που άλλαξε τις κουρτίνες στο οβάλ γραφείο με καινούργιες, σε χρυσή απόχρωση, προκειμένου να νιώθει περισσότερο «σαν το σπίτι του»;Η κεντρική τραπεζαρία της έπαυλης θυμίζει εποχές Μπαρόκ ή αλλιώς την τραπεζαρία του βασιλιά Μείδα.

Χρυσός και πολυέλαιοι παντού.

Λίγο μπάνιο, λίγο σαλόνι, λίγο προθάλαμος, ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε την χρήση του συγκεκριμένου δωματιού.

Σε περίπτωση που έρθει για ύπνο ο Λουδοβίκος.

Μεγάλος Πύργος Ασφαλείας έξω από την έπαυλη.

Και ένας φυσιολογικός χώρος επιτέλους.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα