Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα - Αφαντοι αυτός και η γυναίκα του

«Άνοιξε η γη και τους κατάπιε» δηλώνουν στο...
newsbomb.gr αστυνομικοί που συμμετέχουν στην έρευνα για τον εντοπισμό του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν αναζητήσει τον Σωρρα και την συζύγου του, στο σπίτι στα γραφεία αλλα και σε αλλά δυο σημεία, χωρίς όμως να τους εντοπίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι στον Αρτέμη Σώρρα αλλά και τη σύζυγό του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων
σήμερα (17/3/2017) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας ενώ σε βάρος τους έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, τους επιβάλλεται και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

Αναλυτικότερα, όπως γράφει το patrastimes.gr, ο μηνυτής και πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 50.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του, ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος, Φώτης Λεπίδας, σημείωσε ότι «είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην απάτη που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα».

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας - Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια χωρίς αναστολήΣε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χωρίς αναστολή...
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα που καταδικάστηκε μαζί του [photos]Τον δρόμο της φυλακής -μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα...
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα