Ανατριχιάζει 7χρονος με σύνδρομο Down: Φωτογράφισε τον "φύλακα-άγγελό του" - Δείτε την εικόνα που έχει συγκλονίσει

Ένας φωτογράφος έμεινε έκπληκτος όταν ο γιος του, που πάσχει από σύνδρομο Down, τράβηξε μια παράξενη φωτογραφία, θέλοντας να... απαθανατίσει αυτό που πιστεύει ότι είναι ο φύλακας άγγελος του...

Ο 7χρονος Aasher Liles, έβγαλε τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο της μητέρας του κατά τη διάρκεια μια πτήσης στο Χιούστον του Τέξας, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Όταν η μητέρα του πήρε πίσω το τηλέφωνό της έμεινε έκπληκτη με αυτό που είδε γράφοντας στη σελίδα της στο Facebook:
«Χθες επιστρέφαμε πίσω στο Χιούστον από την Ουάσινγκτον και ο 7χρονος γιος μου μου, που πρόσφατα έχει πάθει εμμονή με το να βγάζει φωτογραφίες με κινητά, ήθελε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες από το παράθυρο του αεροπλάνου, αφού πρώτα είχα τραβήξει μερικές μόνη μου, τεντώνοντας το χέρι μου.

Αφού έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες, πήρα το τηλέφωνο πίσω και αργότερα κοιτούσα όλες τις φωτογραφίες για να διαγράψω κάποιες αυτές καθώς δεν είχα αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Καθώς διέγραφα μερικές από αυτές, έπεσα σε αυτήν, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στις δεκάδες φωτογραφίες που απεικόνιζαν σύννεφα και τα φτερά του αεροπλάνου».

Μιλώντας στο Chron.com, η μητέρα είπε: «Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι ο Άσερ έχει μια έκτη αίσθηση που σχετίζεται με τις ανάγκες των άλλων. Είτε πρόκειται για μία αγκαλιά ή για ένα χαμόγελο εκείνος απλά πλησιάζει άγνωστους που το έχουν ανάγκη. Μας ενημερώνει όταν βλέπει κάτι δείχνοντας και ανοίγοντας τα χέρια του σαν φτερά. Έτσι, γνωρίζουμε ότι μπορεί να βλέπει τους αγγέλους που βρίσκονται γύρω του. Πιστεύω ότι είδε τον φύλακα άγγελό του που βρισκόταν έξω από το παράθυρο εκείνη την ημέρα για να τον προστατεύσει από μια ανώμαλη απογείωση»
Keywords
Τυχαία Θέματα