Ανατριχιαστικό: Δείτε τι έγραψε 12χρονη λίγο πριν πεθάνει από πνευμονία

Συγκλονίζει η ιστορία της 12χρονης Taylor Smith από την Tennessee της Αμερικής η οποία «έσβησε» ύστερα από τις επιπλοκές που προκάλεσε η πνευμονία της...

Συντετριμμένοι οι γονείς του άτυχου κοριτσιού ανακάλυψαν μια επιστολή που είχε γράψει η κοπέλα στον εαυτό της για να ανοίξει 10 χρόνια αργότερα.

Όταν διάβασαν το γράμμα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Η δισέλιδη επιστολή ξεκινά με τη φράση «Αγαπητή Taylor,
πώς πάει; Η ζωή είναι ιδιαίτερα απλή 10 χρόνια πριν».

Αμέσως οι γονείς της το δημοσίευσαν στο Facebook ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει έμπνευση για άλλους ανθρώπους.

«Ήταν τόσο απρόβλεπτη, τόσο έξυπνη», λέει ο πατέρας της, Tim. «Είχε πολύ χιούμορ και πολύ γέλιο».

Διαβάστε το γράμμα της

Αγαπητή Taylor,

Πώς είναι η ζωή σου; Η ζωή είναι αρκετά απλή τώρα (10 χρόνια πίσω στο χρόνο). Ξέρω πως είναι αργά για σένα, αλλά καθώς το γράφω αυτό τώρα, είναι νωρίς για μένα, γι’ αυτό «συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου από το λύκειο!» Αν δεν τα κατάφερες, προσπάθησε ξανά. Πάρε το απολυτήριό σου! Είσαι (είμαστε) στο κολέγιο; Αν όχι, το καταλαβαίνω.

Έχουμε κατανόηση άλλωστε. Μην ξεχνάς, είναι τα 11α γενέθλια της Allana σήμερα! Πωπω, κι όλας 11;; Στη δική μου εποχή, μόλις που έκλεισε τον 1ο της χρόνο! Δεν ήμουν σε εκείνο το πάρτι όμως, επειδή ήμουν στο Cranks του Kentucky, στην πρώτη μου ιεραποστολή. Έχει μόλις 6 μέρες που επέστρεψα! Αλήθεια, πώς είναι η σχέση σου με το Θεό; Προσευχήθηκες καθόλου, έδειξες τη λατρεία σου, διάβασες τη Βίβλο, υπηρέτησες καθόλου το Θεό τελευταία; Αν όχι, σήκω και κάντο ΤΩΡΑ! Δεν με νοιάζει σε ποιο σημείο στη ζωή σου είσαι τώρα, απλά κάντο. Τον χλεύασαν, τον χτύπησαν, τον βασάνισαν και τον σταύρωσαν για σένα! Είναι ένας αναμάρτητος που ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Πήγες σε καμία άλλη ιεραποστολή; Πήγες καθόλου στο εξωτερικό; Ανέβηκες σε αεροπλάνο; Παίζεται ακόμη ο Doctor Who στην τηλεόραση; Αν όχι, σε ποια μετενσάρκωσή του σταμάτησε η σειρά; Να δεις Doctor Who! Πιο μετά όμως, πρώτα θα πρέπει να διαβάσεις τα σοφά λόγια που σου έγραψες! Μένεις μόνη σου πια; Αν είμαστε στο κολέγιο, τι κατεύθυνση έχουμε επιλέξει; Προς το παρόν θέλω να γίνω δικηγόρος. Έχεις πάει στο Dollywood τελευταία; Το πιο καινούριο παιχνίδι που έβαλαν είναι το Wild Eagle. Έχει τόσο πλάκα! Σκέφτομαι επίσης να πουλήσω το iPad μου και να πάρω ένα iPad mini.

Μην ξεχάσεις να πεις τα παιδιά σου πως είμαστε πιο μεγάλες σε ηλικία από το τάμπλετ! Σου επισυνάπτω και μια ζωγραφιά ενός iPad, για να μπορείς να τους τη δείξεις. Λοιπόν, νομίζω τα είπα όλα. Να θυμάσαι, έχουν περάσει 10 χρόνια από τη στιγμή που στο έγραψα αυτό. Έχουν γίνει διάφορα, καλά και άσχημα. Έτσι είναι η ζωή, απλά την ακολουθείς.
Ειλικρινά δική σου,

Taylor Smith
Keywords
Τυχαία Θέματα