Αναγνώστης καταγγέλλει την "απαράδεκτη εικόνα" του νεκροταφείου Καλαμάτας

Αγαπητό tromaktiko,
Ήρθε λοιπον και η δικια μου σειρα να ζησω σαν ανθρωπος την διαδικασια εκταφης του πατερα μου, μετα απο 3,5 χρονια στο νεκροταφειο Καλαματας. Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα
που...
δεν επιτρεπει τη μονιμη ταφη νεκρων εκτος και αν εισαι ιδιοκτητης ταφου. Δεν θελουν τα διαφορα συμφεροντα να αφηνουν τους νεκρους στο χωμα της πατριδας που τους γεννησε.

Φτανοντας λοιπον στο μνήμα του πατερα μου νωριτερα απο το προκαθορισμενο ραντεβου, διαπιστωνω οτι εχουν σπασει ηδη το μνημα χωρις να ειμαι παρων. Οταν ζητησα εξηγήσεις, μια υπαλληλος μου ειπε οτι ο νομος προβλεπει μια ημερα πριν να σπανε τα μνήματα. Ζητησα λοιπον να μου δειξει το ΦΕΚ....να μαθω και εγω τον νόμο. Μου το γυρισε αμεσως σε Υπουργικη Αποφαση.....και στο τελος μου ειπε οτι ειναι εσωτερικω διαδικασία λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στη συνεχεια λοιπον εσκαψαν τον ταφο, το θεαμα τραγικο....δεν ειχε καθαρισει το σωμα, λογικο τι να προλαβει σε 3,5 χρονια. Εβγαλαν τον νεκρο τον τοποθετησαν σε οικοδομικο καροτσακι, σημειωση οτι εχουν ειδικο καροτσι για αυτες τις περιπτώσεις ,αλλα που να τρεχουν να το φερνουν τωρα. Να βλεπεις αγαπημενα σου προσωπα να τα μεταφερουν σε καροτσια οικοδομης........απλα τραγικο. Στο χωρο λοιπον που ξαναθαφτηκε υπαρχει ο χωρος καθαρισμου και φυλαξης των οστων. ΠΡΟΤΩΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
Μπορει ο οποιοσδήποτε να παρει οσα ανθρωπινα οστα και κρανια θελει και να φυγει ανενοχλητος. Τα αζητητα οστα ειναι μεσα σε σακουλες σκουπιδιων και πεταμενα σε μια γωνια...καθωτι για το Δημαρχο ειναι μεγαλο κοστος το ανοιγμα ενος πηγαδιου. Σιγα ρε Δημαρχε μην κανεις και διαγωνισμο σε μεγακοκατασκευαστικες για το ανοιγμα ενος πηγαδιου...που σαν νεκροταφειο οφείλει να εχει.

Γενικοτερα η εικονα του νεκροταφειου Καλαματας και ο σεβασμος στους νεκρούς ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Επισης εχει παραχωρησει εδω και πολλα χρονια ο στρατος, εκταση για την δημιουργια νεου νεκροταφειου....αλλα ολοι οι δημαρχοι εκαναν τους Κινεζους για να μην χασουν την μασα τα διαφορα συμεφεροντα. Ντροπη σας.....Και επιτελους καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει το θεμα της εκταφης στην Ελλαδα. Αρκετα εχουν φαει και Δήμοι και Εκκλησιές. Κλεινοντας θελω να πω οτι οποιος τολμήσει να αμφισβητησει τα ανωτερω θα ανεβουν φωτογραφιες στο internet......Αρκετα τραγικες, σοκαριστικες, αλλα θα δειχνουν την πραγματικη εικονα. Απλα προσεξτε πριν προκαλεσετε.

Aναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα