Αναγνώστης αναφέρει "Κύριε Βενιζέλο... χάσατε γιατί..."

Λοιπον κ.βενιζελο...
Ολα εδω πληρωνονται…!
Δεν θελατε να πειραξετε την λαϊκη βαση του... κομματος σας και δεν απολυσατε 250,000 δημοσιους υπαλληλους απο τον νοεμβριο του 2009, αντε με τα βιας μεχρι τον μαρτιο του 2010 , και δεν κοψατε τις σπαταλες του δημοσιου μαχαιρι απο τοτε, νομιζοντας οτι ετσι κρατατε τους ψηφοφορους σας. Αλλα ματνάρα τα κανατε , γιατι μετα τους πατήσατε ολους , και τωρα υποφερει ολη η χωρα. Για να μην χασετε τα ψηφαλακια σας , μας διαλυσατε ολους. Αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος
σας. Αφου ο ασθενης ηταν το δημοσιο… εκει επρεπε να δρασετε αμεσως . Μας πηδηξατε ολους για να μην στεναχωρησετε τους συνδικαλιστες σας.
Ο κοσμος σας καταψηφισε γιατι :
α) δεν απολυσατε τοτε 250,000 δημοσιους υπαλληλους, αλλα θα το κανετε τωρα. Εκ των υστερων!!!! Μετα που μας καταστρεψατε ολους. Αντι λοιπον να περασουν δυσκολα 250,000 κοπριτες του δημοσιου, γιατι ολοι το λενε οτι υπαρχουν 10,000 οργανισμοι χωρις καν να εχουν αντικειμενο , χωρις να παραγουν εργο. Και πληρωνονται αδικα, τωρα υποφερουν 10,000,000 ελληνες!!!! Χασατε πολυτιμο χρονο , προσπαθωντας να μην πειραξετε τους πελατες σας, την λαϊκη βαση του κομματος σας και μας πατήσατε ολους.

Β) δεν σταματησατε τις σπαταλες του δημοσιου. Και δεν αναφερομαι στους μισθους. Δεν επρεπε να πειραξετε τους μισθους κατω των 1300 ευρω. Ουτε τις συνταξεις. Μιλαω στις τεραστιες σπαταλες στην τροφοδοσια υπηρεσιων , νοσοκομειων, κτλ.
Ο καθε υπουργος ειχε 25 συμβουλους …!!!
Αν ειναι δυνατον. Εν μεσω κρισης και οι βουλευτες και τα τσιρακια τους ακομα ετρωγαν!!!!!
Πληρωναμε σαν κρατος απιστευτα ενοικια για τα υπουργια , ενω υπαρχουν εκατονταδες δημοσια κτηρια που ειναι παρετημενα .και ολα αυτα γιατι δεν βολευε τους συνδικαλιστες να φυγουν απο το κεντρο που επιναν τον καφε τους. Σπαταλες στο ικα , τεβε κτλ……..και τοσα αλλα……
πολλοι φοροι , εξαθλιωση για το τιποτα. Ο κοσμος να υποφερει , και οι σπαταλες στο δημοσιο στο φουλ. Ντροπη!!!

Γ) διαλεξατε τον ευκολο δρομο… οριζοντιες περικοπες, μειωσεις, κτλ, με αλλα λογια πατα τους ολους και οτι βγει. Μεγα λαθος. Δειξατε βιασυνη, οτι κανατε τα παντα χωρις προγραμματισμο , χωρις σχεδιο κτλ. Κοψατε επιδοματα σε ατομα που τα χρειαζονταν πραγματικα , ενω διατηρουσατε υψηλους μισθους στους συμβουλους σας κτλ.

Δ) δεν κανατε κατι για τους μιζαδορους. Μονο ο τσοχατζοπουλος την πληρωσε. Καλα για χαζους μας περνατε;

ε) δεν κανατε κατι για τα κλεμμενα. Τοσοι εφαγαν , τοσοι πιαστηκαν στα πρασα αλλα το δημοσιο δεν πηρε τιποτα πισω. Γιατι αργουν οι μηχανισμοι.και παμε στο

ζ) πολλη γραφειοκρατια. Πολλη. Ακομα και για να παρουμε πισω τα κλεμμενα. Και πολλη διαφθορα. Πολλη. Καθε μερα και 5-6 δημοσιοι υπαλληλοι που τα παιρνουν. Αντι λοιπον να τιμωρησετε αυτους , εσεις κοβατε συνταξεις και μισθους.

Στ) μονο οι μικροι και οι μικρομεσαιοι την πληρωσαν. Αυτοι που τα ειχαν δεν τους πειραξατε. Αν ειναι δυνατον!!! Αλλα βεβαια αυτοι ηταν χρηματοδοτες σας.

Στ) πηγατε στην μερκελ
Keywords
Τυχαία Θέματα