Άγρια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη - Μαχαιρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού [photos+video]

Άσχημα... ξεκίνησε το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, καθώς Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού...

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/5) η πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, όταν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Από τα άγρια επεισόδια ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού
μαχαιρώθηκε στο πόδι, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Αρχικά, οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα ανέφεραν πως η επίθεση έγινε από οπαδούς της Μπεσίκτας ως αντίποινα σε προηγούμενα περιστατικά μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων από τα ματς σε Ευρωλίγκα και Europa League.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, την πρωτοφανή επίθεση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων Τούρκων.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι στην Πόλη, λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, το απόγευμα της Παρασκευής (19/5) στις 18:30 μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την... βόλτα τους και έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε βίντεο από τις άγριες συμπλοκές

Οι «Fener Fanatics» ανέβασαν φωτογραφία στο Διαδίκτυο που ποζάρουν με τα… όπλα τους και από κάτω γράφουν βρισιές για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter με την λεζάντα: «The speedy Greeks» το οποίο σημαίνει οι «γρήγοροι Έλληνες», αναφορικά με την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» οπαδών να ξεφύγουν από την επίθεση.

Όσο περνάει η ώρα νέα βίντεο - σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Δείτε καρέ - καρέ όσα διαδραματίστηκαν γύρω από την πλατεία Ταξίμ.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα